Angella Hotel&Residence – Zimovanje

Lokacija: Kopaonik, Srbija

Angella Hotel&Residence

Kada bi postojala neka moderna zimska bajka, radnja bi sasvim izvesno mogla da se smesti u okrilje MK Mountain Resorta, najvećeg hotelskog kompleksa na Kopaoniku. Ušuškan na ekskluzivnoj lokaciji, u prelepom okruženju Nacionalnog Parka, MK Mountain Resort nudi savršen ugođaj planinskog ambijenta u svoja tri smeštajna objekta, a ovoga puta naža pažnja je usmerena posebno izdavajamo hotel Angella, koji je poznat po komfornim sobama, jedinstvenom konceptu za decu i spa & wellness sadržajima kreiranim za potpuni užitak gostiju, kao i odličnoj gastronomskoj ponudi.

U Angelli je sve podređeno udobnosti, ambijent zrači toplinom, a enterijer je uređen u skladu sa prirodnim okruženjem.

Hotel raspolaže sa 130 moderno dizajniranih porodičnih soba i apartmana. Zauzima idealnu poziciju u turističkom centru, na samo nekoliko koraka od ski staze, sa idealnim uslove za ski – in i ski – out. Deo je jedinstvenog kompleksa Konaci Sunčani vrhovi, a okružen brojnim restoranima, barovima, klubovima i prodavnicama. 

Cenovnik za sezonu 2017/2018

Spa & Wellness centar u okviru hotela nudi gostima jaccuzzi, parno kupatilo, finsku i infrared saunu, salon za masažu  i gym. Koncetulano, hotel je prilagođen ljudima kojima je komfor i besprekorna usluga prvi uslov za izbor destinacije za odmor. Okružen prelepim šumovitim padinama, opremljen po najvišim standardima, sa atmosferom tradicionalnog planinskog hotela, ovaj hotel je idealan izbor za porodicu, prijatelje i parove.

U okviru dečijeg kluba, u ponudi je dnevni program animacije sa profesionalnom brigom o decu uzrasta od 3 do 13 godina, što roditeljima omogućava potpuni ski užitak i odmor na planini.

Uz to, na zahtev je dostupan i prateći program za bebe, sa svom opremom koja je potrebna za negu i hranjenje njmlađih gostiju. Sa druge strane, za one koji vole slobodu, privatnost i udobnost, MK Mountain Resort nudi potpuno renovirane i funkcionalne apartmane Konaci Sunčani vrhovi. Jedinstveno arhitektonsko rešenje koje ove godine obeležava 30 godina od izgradnje sigurno je nešto što ćete zavoleti na prvi pogled. Apartmanski kompleks je centar zabavnog života u okviru koga se nalazi veliki broj restorana, barova, klubova, prodavnica, kao i pošta, apoteka i suvenirnica.

Zbog odlične lokacije u neposrednoj blizini ski staza, gostima se pružaju raznovrsne mogućnosti za aktivni odmor, rekreaciju i zabavu.

 

Pošaljite upit ovde

Upit će biti poslat direktno smeštajnom objektu.

Pišite o Vašim utiscima kako bi i druge porodice mogle lakše da se odluče

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Primajte obaveštenje, novosti i akcije o putovanjima za Vašu porodicu Prijavite se na naš newsletter!