Apartmani Radosti

Lokacija: Zlatibor, Srbija

Apartmani Radosti nalaze se u centru Zlatibora, u blizini hotela Mona i hotela Palisad.

Apartmani Radosti nalaze se na svega par minuta šetnje od centra Zlatibora, hotela Mona i hotela Palisad. Potpuno nova, prostrana kuća u planinskom stilu, nudi smeštaj u vidu apartmana sa spavaćom sobom, kao i smeštaj tipa studia i redovne i dodatne usluge nalik onima koje nude hoteli- bez obzira da li se opredelite za odmor na Zlatiboru leti ili zimi. Za one goste koji na put na Zlatibor kreću sopstvenim automobilom, Apartmani Radosti raspolažu sopstvenim parkingom.
Svaki studio i apartman opreman je individualno, tako da možete odabrati upravo onakav smeštaj kakav želite za svoje idealno letovanje ili zimovanje na planini. Iako se modernim dizajnom, konforom i pogodnostima koje nude ovi apartamani svrstavaju u sam vrh kako ponude luksuznih apartmana na Zlatiboru, tako i ponude hotela na Zlatiboru, Apartmane Radosti pre svega odlikuje udobnost i topla atmosfera koja čini da se na planini Zlatibor osećate kao kod kuće.
Parking je pod video nadzorom kao i objekat a u svakoj prostoji je dostupan WiFi.
Kvalitet boravka u apartmanima Radosti je na visokom nivou i vođeno je računa os vakom detalju a gosti kažu da se osećaju kao kod kuće.

Objekat je okružen travnjakom i dečijim igralištem sa jedne strane i borovim drvećem sa druge, te će klinci moći opušteno da se igraju, trčkaraju ili da hrane ptičice i veverice.

Pošaljite upit ovde

Upit će biti poslat direktno smeštajnom objektu.

Pišite o Vašim utiscima kako bi i druge porodice mogle lakše da se odluče

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.

Primajte obaveštenje, novosti i akcije o putovanjima za Vašu porodicu Prijavite se na naš newsletter!