Budimlija Resort

Lokacija: Budimlija, Srbija
U okviru kluba nalazi se restoran, kafić, bazen, aqua park, dečja igraonica, mini zoo vrt, travnati teren za fudbal, tereni za odbojku, košarku i rukomet.  U slučaju potrebe, gostima je na raspolaganju i velika sala za seminare i sastanke. Za prethodne 4 godine poslovanja ugostili su goste iz Australije, SAD, Rusije, Engleske, Škotske, Češke, Portugala, Francuske, Holandije, Nemačke, Hrvatske, Slovenije i BIH.

Ovo mesto smo posetili, pročitajte naše utiske

Klub Budimlija idealan je za porodični odmor, kongresni turizam – organizaciju raznih seminara i skupova, pripreme sportskih klubova, kampove za mlade sportiste, rekreativne nastave u prirodi, jednodnevne posete ili produžen vikend…
Kako bi zadovoljili zahteve i najistančanije ukuse gostiju, srpska kuhinja se priprema po svetskim standardima. Bogatstvo mirisa i ukusa nikoga ne ostalja ravnodušnim.
Prozirno plava boja vode i zelena priroda opuštaju oči i dušu, a ljubazno osoblje uslužiće vas ia tako da ništa neće morati da remeti vaš mir.
Zaseok Budimlija nalazi se na 5 kilometara od centra Loznice u podnožju planine Gučevo, a naziv nosi po istoimenom potoku koji protiče kroz klub.
Jedan od razloga zbog kog gosti sa svih meridijana dolaze u Budimliju jeste i očuvana priroda, koja je ponos svih meštana. U veku u kom je glavna tema zagadjenost u Budimliji mogu da se pohvale bistrim planinskim potocima u kojima bez problema opstaju zaštićene vrste Lissotriton vulgaris (Triton ili mrmoljak) i Astacus Astacus (potočni rak), u našim šumama gnezdi se Upupa Epops (pupavac), prelepa ptica selica poreklom iz Afrike, prepoznatljiva po kitnjastoj ćubi, žutom telu i crno-belim krilima.
Takodje, na svega 1,5 kilometara od kluba se nalazi 7 metara visok vodopad kojem su meštani nadenuli ime „Skakavac“. U šumi koja nas okružuje često se mogu videti srne i divlji zečevi koji se, zbog svoje plašljive prirode, brzo izgube u gustom rastinju.

Broj telefona +381 (0) 658818058 Sladjana

Prilikom kontakta , molimo vas da se pozovete na sajt www.odmorsadecom.com

Pošaljite upit ovde

Obroci
Upit će biti poslat direktno smeštajnom objektu.

Pišite o Vašim utiscima kako bi i druge porodice mogle lakše da se odluče

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.

Primajte obaveštenje, novosti i akcije o putovanjima za Vašu porodicu Prijavite se na naš newsletter!