Cerova Kosa

Lokacija: Mokra Gora, Srbija

Apartman Cerova Kosa smešten je u živopisnoj drvenoj kolibi na Mokroj Gori. Ima terasu sa pogledom na vrt i na padinu brda.

Okolina je pogodna za ribolov, planinarenje i skijanje. Apartman ima prostor za sedenje sa sofom i TV-om. Pored toga sadrži kompletno opremljenu kuhinju sa rernom, frižiderom i trpezarijskim stolom. Nudi sopstveno kupatilo sa tušem i fenom za kosu.

Gostima apartmana Cerova Kosa na raspolaganju je vrt sa priborom za pripremu roštilja. U okviru objekta obezbeđen je i besplatan parking. Park prirode Šargan-Mokra gora udaljen je 6 km od apartmana. Nacionalni park Tara nalazi se na 55 km. .
Ovde možete rezervisati smeštaj za boravak u Mokroj Gori i osećati se kao kod kuće a doživeti Drvengrad, šargansku osmicu, Kustendorf, Andrićgrad, Višegrad…

Cerova kosa je deo tajnovite prirode Mokre Gore i nalazi se ispod brda Ograđenica a iznad ,,ćirine“ pruge- deonica Šarganske osmice prema Višegradu.

Udaljena je od centra Mokre Gore oko 450m a od Drvengrada 2000m. U delu iznad same pruge smeštena je Etno kuća Cerova kosa. Sagrađena je 1910g kao porodična kuća a obnavljana od 1988g do danas sa željom da se sačuva prag i ognjište porodice. Sada kuća predstavlja pravo mesto za odmor i uživanje u etno tradiciji srpske porodice. Kuća je kategorisana kao apartman sa 2* i sa svoje dve spavaće i sobom za dnevni odmor,kuhinjom za samostalno spremanje hrane,kupatilom i savremenim uređajima neophodnim gostima a posebno sa bajkovitom okolinom, pruža udobno konačište i pun komfor i predstavlja pravi raj za ljubitelje prirode i zdravog života, za pesnike ,za slikare… a vožnja ćirom je poseban doživljaj kao i poseta Drvengradu.
Posetioci Etno kuće imaju veliki izbor aktivnosti. Pored velikog zelenog prostora oko kuće tu je i obeležena staza Cerova kosa kojom se stiže na dominantnu Ograđenicu (865m) sa koje se pruža predivan pogled na mokrogorsku kotlinu i okolinu.
Stanica Jatare, Bela voda,Česme, Jatarice, 9km,stanica Mokra Gora, Drvengrad,ski staza Iver su mesta koja treba posetiti.

Pored osnovnih ponuda Etno kuća pruža mogućnost korišćenja:

  • interneta, tv, DvD,
  • računara na zahtev gosta,
  • usluge pranja i peglanja rublja gostiju,
  • usluge vodiča kroz Mokru Goru,
  • organizovanje izleta na svim pešačkim turama kroz Mokru Goru,
  • upoznavanje sa starim zanatom-duborez u drvetu i mogućnost lične izrade predmeta.

Njihov cilj je da se vaš odmor transformiše u jednu novu energiju, avanturu koja će da obrazuje, inspiriše da uradite nešto potpuno novo, da steknete nova iskustva i prijateljstva, da se opustite i pobegnete od svega što vas pritiska.

Pošaljite upit ovde

Obroci
Upit će biti poslat direktno smeštajnom objektu.

Pišite o Vašim utiscima kako bi i druge porodice mogle lakše da se odluče

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.

Primajte obaveštenje, novosti i akcije o putovanjima za Vašu porodicu Prijavite se na naš newsletter!