Divčibarski vajati – vikend za celu porodicu – 7.500 dinara

Lokacija: Divčibare, Srbija

Divčibarski Vajati 

PROLEĆNI VIKEND SA DECOM , 7500 DINARA U ROMANTIC STUDIJU

SA SPA TERMINOM U ĐAKUZIJU OD 45 MINUTA

Posebne pogodnosti za goste Divčibarskih vajata u restoranu Divčibarski zamak – pokažite ključ i dobijate doručak za 300 dinara, kompletan ručak (teleća čorba, glavno jelo po izboru sa menija, salata po izboru sa menija i hleb) 700 dinara i kompletnu večeru  po izboru sa menija, takođe 700 dinara. Obrok možete naručiti za poneti i servirati u svom apartmanu jer imate sudove, frižider i šporet.Porcije se obilne a hrana je jako ukusna.
Opustite se u luksuzno opremljenim apartmanima uz mogućnost korišćenja saune, đakuzija i mnogobrojnih masaža u njihovom mini spa centru.
Uživajte uz omiljeno piće i plamen vatre iz kamina u kafe baru Vijogor
Informišite se na vreme i  uverite se u kvalitet njihovih usluga.
Ekskluzivan apartmanski objekat u planinskom stilu, na divčibarskim livadama, sa kojih se pruža pogled na okolne obronke Maljena.

Pogledajte važeći cenovnik

Apartmani za samostalan boravak Divčibarski Vajati smešteni su na Divčibarama i pored smeštaja u odličnim apartmanima nude Spa&Wellness centar, besplatan bežični internet i parking.
Apartmani sadrže TV sa kablovskim kanalima i potpuno opremljenu kuhinju sa frižiderom i posuđem. Kupatila u apartmanima opremljena su tuš kabinom.Smeštajni objekat Divčibarski Vajati poseduje zajedničku saunu i terasu. U okolini se možete baviti raznovrsnim aktivnostima, kao što su skijanje, vožnja bicikla i jahanje.
DIVČIBARSKI VAJATI su projektovani kao ekskluzivani apartmanski objekti u planinskom stilu a u skladu sa tim većina apartmana poseduje kamin gde porodica može uživati u mirisu drveta i pucketanju vatre uz čaj.
Objekat se nalazi na 800 m od centra Divčibara, na glavnom putu Divčibare – Kaona, nedaleko od Ski staze a na samom početku Beogradskog naselja.

Ovde možete koristiti vaučere vlade Republike Srbije

*Istaknute cene su u dinarskoj valuti, po apartmanskoj jedinici (noćenju) i važe za boravak od minimum 2 noćenja.
*Cena za jednu noć se uvećava na 75% važeće cene.
*U toku jesenje, zimske, prolećne i letnje sezone za boravak od 3 noći ostvarujete popust od 5 %, za 5 noći 10%, 7 noći 15% i 10 noći 20%.
*Boravišna taksa nije uračunata u cenu i plaća se u iznosu od 80 din po osobi i po broju noćenja. Deca do 7 godina ne plaćaju, od 7 do 15 godina plaćaju 40 din.

Broj telefona 064 65 82 488

Molimo vas da se prilikom kontakta pozovete na sajt www.odmorsadecom.com

Pošaljite upit ovde

Upit će biti poslat direktno smeštajnom objektu.

Pišite o Vašim utiscima kako bi i druge porodice mogle lakše da se odluče

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Primajte obaveštenje, novosti i akcije o putovanjima za Vašu porodicu Prijavite se na naš newsletter!