Domaćinstvo Šekler

Lokacija: Golija, Srbija

Domaćinstvo Šekler se nalazi između dva predivna manastira: Studenice i Gradca u okviru parka prirode Golija i rezervata biosfere Golija – Studenica

Domaćinstvo poseduje etno-restoran, sobe, brvnaru sa dva apartmana i brvnaru sa jednim apartmanom a restoran „BELI BAGREM“ urađen je i opremljen u etno-stilu, sa velikom, zatvorenom terasom od drveta i kamena, kapaciteta preko 100 mesta.
Uz toplo gostoprimstvo porodice Šekler, njihovu izvrsnu kuhinju, gde se hrana može pripremati i po želji gostiju, kao i spremnost da vam u svemu izađu u susret i upoznaju vas sa prirodnim lepotama ovog kraja, zagarantovan vam je odmor, ispunjen radošću, mirom i bogatim sadržajima, kojima se osmišljava vaš boravak na ovoj prelepoj planini.
Šekleri vas pozivaju da Rudno doživite i da utiske podelite sa drugima, koji bi, takođe, mogli da uživaju u lepotama i čarima seoskog i planinskog turizma.

Ovde se nećete osećati kao gost ili turista, već kao deo prijatnog porodičnog okruženja. U domaćinstvu porodice Šekler ste uvek i istinski – DOBRODOŠLI!

Jelovnik može biti prilagođen svima koji poste ili iz zdravstvenih razloga imaju potrebe za prilagođenom ishranom. Čuveni hleb od heljde, koji je već postao zaštitni znak kuhinje Milijane Šekler i zdravlja svih koji ga probaju – neizostavni je deo jelovnika.
Sobe za izdavanje su u sklopu kuće, odvojene posebnim ulazom.

Na raspolaganju su vam dve dvokrevetne i jedna trokrevetna soba, dnevni boravak i kupatilo.

Brvnara ima dva apartmana, sa zasebnim ulazima. Svaki apartman ima dve spavaće sobe: jedna je sa francuskim ležajem, a druga sa tri ležaja, u potkrovlju. U svakom apartmanu postoji i moderno opremljeno kupatilo, kompletna kuhinja, trpezarija i dnevni boravak sa televizorom. Brvnara je opremljena u originalnom stilu tradicionalnih srpskih kuća, sa etno-motivima, a posebnu draž pruža grejanje na drva, što čitavoj priči daje idiličan i romantičan ton, uz najzdraviji način grejanja.
Koliko je lepo na ovom mestu govore i mnogi pozitivni komentari gostiju.

Evo šta kažu Nataša i Aleksandar:“Nismo znali gde dolazimo ali smo saznali gde ćemo se uvek rado vraćati“

Računajući na toplo gostoprimstvo, izvrsnu kuhinju i spremnost da vam svakodnevno izadju u susret i upoznaju sa prirodnim lepotama okoline, odmor je zagarantovan. Porodica Šekler Vas poziva da Rudno doživite i da utiske ispričate drugima.

Šestokrevetni apartman, cena prenoćišta  3.500,00 dinara

Četvorokrevetni i petokrevetni apartman. cena prenoćišta 3.000,00 dinara

Cena doručka 350,00 dinara

Cena ručka 650,00 dinara

Cena večere 450,00 dinara

Jer ovde ste uvek i istinski – DOBRODOŠLI.

Broj telefona 064 127 69 77 Milijana

Molimo vas da se prilikom kontakta pozovete na sajt www.odmorsadecom.com

Pošaljite upit ovde

Obroci
Upit će biti poslat direktno smeštajnom objektu.

Pišite o Vašim utiscima kako bi i druge porodice mogle lakše da se odluče

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.

Primajte obaveštenje, novosti i akcije o putovanjima za Vašu porodicu Prijavite se na naš newsletter!