fbpx

Etno selo Tiganjica

Lokacija: Stajićevo, Srbija

Ako ste ikada prošli putem Beograd – Zrenjanin onda smo sigurni da znate gde se nalazi ovo mesto, jer prosto nije moguće da vam se barem pogled nije zadržao na prizoru, ako već niste svratili.

Sa puta na vas gleda kula kao vetrenjača a celo selo je opasano zidom od cigle I crepa koji deluje kao da su ga zidali stari majstori iz Banata natenane. I JESU.
Kada uđete ne znate gde pre da gledate, da li u mini zoološki vrt sa srnama, emuima, ukrasnim kokama, divljim patkama ili na restoran, da li na dečije igralište, ponije, konje, krave, dvorište, rečicu, banatske kuće, Ljubišin etno muzej…ma svaki prizor je čaroban I odiše duhom ovog podneblja.

Hrana je tipično banatska prepuna lokalno proizvedenih delišesa poput čobanskog gulaša, čvaraka, šunke, kulena, domaće žute supe, štrudle s’makom, domaćih peciva, raznih specijaliteta od divljači…

Dok vi uživate u hrani i piću a deca radoznalo obilaze svaki kutak imanja iz ugla se čuje zvuk bisernice i tambura koje svakim tonom podsećaju da ste u vojvođanskom raju.
Pored svega opisanog, Etno selo Tiganjica ima dvokrevetne i trokrevente sobe a svaka je unikatna i oslikava davno prošlo vreme. Nameštaj je pažljivo biran, od punog drveta a sve sobe i apartmani poseduju svoje kupatilo.
Raspoloživi kapaciteti i cene Etno sela Tiganjica:
Četiri dvokrevetne sobe (2 odvojena kreveta) – Cena sobe sa doručkom iznosi 3.740,00 dinara
Jedna jednokrevetna soba – Cena sobe sa doručkom iznosi 2.670,00 dinara
Jedna soba sa francuskim ležajem plus jedan singl krevet – Cena sobe sa doručkom iznosi 4.740,00 dinara
Ovde deca mogu da jašu ponije ili velike konje, hrane krave i kozice ili da se igraju na uredno sređenom i ograđenom igralištu.
U blizini etno sela Tiganjica se nalazi rezervat prirode Carska Bara koji je po mnogo čemu jedinstven u Evropi. Takođe je vrlo blizu sportski aerodrom na kome se često održavaju jedriličarska takmičanja ili padobranski skokovi u čemu će deca da uživaju. Na 5 minuta vožnje od Tiganjice je i lovački dvorac Kaštel Ečka koji je sam za sebe posebna priča a na 10 minuta i grad Zrenjanin u kome je po nekim tvrdnjama postojao i Ajfelov most.

U etno selu Tiganjica možete provesti sat, dan, nedelju..čitav život, natenane, a reči Zvonka Bogdana dobijaju pun smisao:

„Život teče u laganom ritmu, tamburaši to najbolje prate, topot konja…“

Vanja 062 10 39 516

Molimo vas da se prilikom kontakta pozovete na sajt www.odmorsadecom.com

Pošaljite upit ovde

Obroci
Upit će biti poslat direktno smeštajnom objektu.

1 komentar na “Etno selo Tiganjica”

  1. Marijana kaže:

    Mesto je čarobno.Kada uđeš ne znaš gde pre da pogledaš,a svaki kutak je sređen sa toliko ljubavi da i da hoćeš,mestu ne možeš da nađeš manu !😊Imaš utisak kao da je vreme stalo i udišeš vazduh punim plućima i upijaš sve boje predivnih krošnji drveća oko sebe 😊Životinje pitome same prilaze,za decu pravi doživljaj hraniti konjiće.Igralište veliko,ljuljaške ,za dečiju sreću ne treba ništa više.Osoblje nenapadno,uvek tu kad treba,sa osmehom na licu,hrana vrhunska.Topla preporuka za jednodnevnu antistres terapiju i bekstvo iz grada.

Pišite o Vašim utiscima kako bi i druge porodice mogle lakše da se odluče

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.

Primajte obaveštenje, novosti i akcije o putovanjima za Vašu porodicu Prijavite se na naš newsletter!