Fjaka – Porodično jedrenje

Lokacija: Grčka

Da li ste znali da se ne morate odvajati od svojih mališana da biste išli na jedrenje? Još manje morate brinuti o njihovoj bezbednosti na brodu, jer brod Fjake poseduje svu sigurnosnu opremu uz koju se možete opustiti i u potpunosti uživati u plovidbi sa celom svojom porodicom. Fjaka Porodično jedrenje

Brod “Elena” je opasan mrežom koja štiti od svih potencijalnih nezgoda, dok će tokom plovidbe dete na sebi imati prsluk, kao dodatnu meru zaštite. Mališani se na brodu mogu igrati, družiti, i raditi gotovo sve što bi inače radili na plaži. Fjaka Porodično jedrenje
Potrebno je samo da ih povedete sa sobom i sve će biti učinjeno da se dobro zabave. Dok jedre deca uče mnoge zanimljive stvari. Na brodu im nikada ne može biti dosadno i zbog toga su uvek dobrodošla. Sa Fjakom će naučiti da istražuju podvodni svet sa maskom i perajima za ronjenje, da skupljaju školjke, da pokušaju da ulove ribu ali će isto tako naučiti kako da koriste dvogled i kako da u atlasu pronađu mesto gde se trenutno nalaze. Ponesite njihove omiljene igračke jer na brodu imaju dovoljno prostora da se sa njima igraju. Skiperi iz Fjake će animirati ih isto kao što to rade obučeni ljudi na velikim kruzerima i verujte da će za vas i njih odmor biti prava avantura.

Pročitajte naše utiske sa porodičnog jedrenja u Grčkoj!

I dalje imate sumnju da je jedrenje prilika za porodični odmor? Znajte da je skipper tata šestogodišnje Nađe koja u svojim najranijim godinama otkriva uzbudljivi svet jedrenja i plovi ne samo sa svojim roditeljima već i sa drugim članovima brodske posade! Tatina želja je da Nađa jednog dana postane najbolji ženski skiper!
CENOVNIK: All Inclusive zakup broda na 7 dana.
Maj
Jun
Juli
Avgust
Septembar
Oktobar
2240€
2640€
3200€
3440€
2640€
2240€
Šta je uključeno u ovu turu?
 • brod
 • skipper
 • čamac sa vanbrodskim motorom
 • posteljina sa peškirima
 • gorivo
 • lučke takse/marine
 • čišćenje broda
 • wi-fi (5gb)
Ono što nije uključeno u ovu turu:
 • hrana (skipper se hrani sa posadom)
 • sopstveni prevoz
 • depozit u iznosu od 100evra po osobi u slučaju štete na brodu (vraća se posle aranžmana)
 • lični troškovi
Podaci o brodu i ostalo:
Jeannean so 43 model
13 metara
Tuš na krmi
2 toaleta
3 dupleks kabine +jedna na sprat
Salon
Kompletno opremljena kuhinja
Maximalno 8 odraslih osoba (opušteno dve četvoročlane porodice)
BESPLATAN PARKING ZA AUTOMOBILE
MOGUĆNOST PLAĆANJA PREKO RAČUNA
Plovidbom Jonskim morem. saznajte zašto je ovaj deo Sredozemlja zapadno od Peloponeza jedna od omiljenih nautičkih destinacija na svetu. Upoznajte neke od destinacija koje su poznate i kao postojbina Homerovog Odiseja i uživajte u čarima čistog mora, belog peska, netaknute prirode i gradića čija lepota oduzima dah.

Najveća prednost jedrenja u Jonskom moru je blizina ostrva. To omogućava da provedete manje vremena u putu a više vremena u kupanju i uživanju u uvalama sa tirkiznim plažama, kojih ima bezbroj.

Tokom plovidbe možete biti aktivan član posade i učestvovati kao deo tima u upravljanju jedrilicom kada je povoljan vetar I kada se motor ne koristi. U isto vreme, možete se opustiti i uživati u vožnji onda kada brodom upravlja skiper motorom. Motorni pogon se koristi najcešce tokom uplovaljavanja i isplovljavanja kao i tokom plovidbe kada nema vetra. Iako brodom upravlja skiper, ukoliko želite da budete aktivni deo posade, on je tu da proceni vaše veštine i dodeli vam neku od pozicija na brodu. Zajedničke aktivnosti grade timski duh I osećaj da ste deo ekipe.

Koje su to aktivnosti i zadaci na brodu? Fjaka Porodično jedrenje

Podizanje jedara, vezivanje konopa, obaranje sidra ili nameštanje bokobrana prilikom uplovljavanja, neke su od tih aktivnosti, ali to može biti I učestvovanje u pripremi hrane na brodu ili kuvanje jutarnje kafe. Nakon što se odmetnete i upustite da vas ponese atmosfera jedriličarenja, biće vam jasno da je to pravi izbor za vas. Važno je da ste timski igrač, da volite društvo, zabavu i da ste željni novih saznanja i doživljaja. Jedrenje vam upravo to i omogucava!

Svako sidrenje je nov turisticki doživljaj, na svakoj obali se možete kupati i pijuckati omiljeno piće, a svako veče možete uživati u lokalnim mestima za izlazak i noćni provod. U slučaju jedrenja, vaš hotel putuje sa vama i uvek je na dohvat ruke, a paluba je vaša mala privatna plaža! 

Fjaka Porodično jedrenje

Skiper Andrej – u Srbiji na +381 64 1222720 ili u Grčkoj na  +30 69 39 34 34 88

Molimo vas da se pozovete se na sajt www.odmorsadecom.com

Pošaljite upit ovde

Upit će biti poslat direktno smeštajnom objektu.

Pišite o Vašim utiscima kako bi i druge porodice mogle lakše da se odluče

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.

Primajte obaveštenje, novosti i akcije o putovanjima za Vašu porodicu Prijavite se na naš newsletter!