Tamo negde – Gagijevo Sedlo

Lokacija: Morović, Srbija

Dve predivne reke Bosut i Studva, beskrajno zelenilo šume i široko prostranstvo ravnice od detinjstva nam je davalo ogromnu snagu i energiju. Zbog toga smo se često u toku našeg boravka “tamo negde“ vraćali u naše rodno selo da “napunimo baterije“ i prikupimo snage za nove izazove.

U želji da u rodnom Moroviću napravimo oazu mira gde se odmara duša nastaje Gagijevo sedlo, imanje koje vraća duh starih vremena otimajući uzdah jednostavnosti nekadašnjeg života.

Kompleks etno kuće je smešten pored reke Studve,  petnaestak kilometara od grada Šida, gde se mogu videti ljubitelji ribolova u hladu ispod dugogodišnjih stabala vrbe. Uz bogatu trpezu domaće hrane, proizvedene na našem imanju, sve začinimo izdašnim krofnama, pa zalijemo sokom od zove ili domaćim vinom. Dok Vam poslužujemo doručak, možete posmatrati eleganciju pokreta labudova, kao i ples divljih pataka na reci.

Atrakcija imanja su poni konji Amor, Sara, Džipsi, Đojs, kao i rasna lipicanerka Lasta. Ovde su se odomaćili paunovi, ukrasna živina i zečići, a krava Milka će svojim mukanjem ljubomorno dozivati posetioce dajući do znanja da je i ona tu.

Broj telefona 060 736 1090 Anđelka

Molimo vas da se prilikom kontakta pozovete na sajt www.odmorsadecom.com

Pošaljite upit ovde

Obroci
Upit će biti poslat direktno smeštajnom objektu.

Pišite o Vašim utiscima kako bi i druge porodice mogle lakše da se odluče

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.

Primajte obaveštenje, novosti i akcije o putovanjima za Vašu porodicu Prijavite se na naš newsletter!