Hotel Jezero – Uskrs i 1.maj

Lokacija: Bor

Hotel „Jezero“ ispunjava sve evropske standarde za hotel sa četiri zvezdice i prostire se na preko 12.700 m2.

Uskrs u hotelu „Jezero“

Broj osoba Broj noćenja Tip smeštaja Vrsta usluge Ukupna cena
2 odraslih +
2 dece do 6 godina
3 apartman pun-pansion 26.880,00
  • tradicionalno farbanje uskršnjih jaja,
  • Uskršnji ručak
  • pansionski obroci na bazi švedskog stola.
  • Korišćenje wellnees sadržaja, zatvorenog bazena, djakuzija, sauna, slana soba.
  • Korišćenje sportskog sadržaja, teretane, kuglane, stonog tenisa, karambol bilijara, sale za skvoš, zatvorenog terena za male sportove, igraonice za decu.
  • Parking prostor, wi fi internet

1.maj u hotelu „Jezero“

Broj osoba Broj noćenja Tip smeštaja Vrsta usluge Ukupna cena
2 odraslih +
1 dete do 6 godina
3 trokrevetna soba pun-pansion 22.720,00
  • Muzički program na terasi hotela 01.05.2020, korišćenje wellnees sadržaja, zatvorenog bazena, djakuzija, sauna, slana soba.
  • Korišćenje sportskog sadržaja, teretane, kuglane, stonog tenisa, karambol bilijara, sale za skvoš, zatvorenog terena za male sportove, igraonice za decu.
  • Parking prostor, wi fi internet
Nalazi se kraj Borskog jezera, 17 kilometara od Bora, a 250 od Beograda. Ovaj prestižni hotelsko-turistički kompleks će svoje goste očarati skladnom arhitekturom, modernim enterijerom i najvišim nivoom usluge i sadržaja.
Hotel je dobitnik tri zlatne medalje za brojne sadržaje sportsko-rekreativnog tipa, visok kvalitet ukupne gastronomske ponude i visok kvalitet apartmanskog smeštaja, dve zlatne medalje za ambijentalno uređenje enterijera i eksterijera i za ambijent i kvalitet usluge etno-restorana „Jezerce“, kao i pehar Novosadskog sajma 2017. za kvalitetnu i bogatu ugostiteljsko-hotelijersku uslugu.
U podnožju plаnine Crni Vrh, na 17 kilometara od Bora, planinski vodotoci 1959. godine, zarobljeni su branom. Priroda je ovu ljudsku odluku i delanje prihvatila kao svoju. Nastao je tako jedan od turističkih bisera borske opštine-Borsko jezero. Nа nаdmorskoj visini od 438 metara, glatka površina jezerske vode od 30 hektara, ogledalo je za slikovitu i raskošnu lepotu okolnih predela.
Kristalno čista jezerska voda u letnjim mesecimа dobija tamno zelenu boju a njen površinski sloj dosegne temperaturu od 25 stepeni Celzijusovih, što je čini izuzetno prijatnom za kupanje. Sitno razuđena i slikovita obala i priobalje sa uređenim plažama, rekreativnim i stazama za šetnju, sportskim terenima i drugim sadržajima pored odmora omogućavaju sportske, rekreativne, izletišne i kulturno-manifestacione aktivnosti, i tako čine Borsko jezero jednim od najprivlačnijih turističkih mesta u ovom delu Srbije.

 

Pošaljite upit ovde

Obroci
Upit će biti poslat direktno smeštajnom objektu.

Pišite o Vašim utiscima kako bi i druge porodice mogle lakše da se odluče

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.

Primajte obaveštenje, novosti i akcije o putovanjima za Vašu porodicu Prijavite se na naš newsletter!