Hotel Prezident

Lokacija: Palić, Srbija

Hotel Prezident svečano je otvoren 01.08.2000. i od tada do danas, ugostio je veliki broj porodica koje dolaze na opuštajuće vikende na Palić.

Hotel je nosilac brojnih priznanja i nagrada te nadaleko  poznat po profesionalnom osoblju, prijatnoj i toploj atmosferi
Hotel Prezident na Paliću, koji podseća na dvorac, gostima nudi fitnes i spa zonu sa zatvorenim bazenom, saunom, hidromasažnom kadom i drugim hidromasažnim sadržajima. U okviru hotela postoji i veliki otvoreni bazen, a Palićko jezero udaljeno je samo 50 metara. Porodična šetnja pored jezera takođe spada u opuštajuću terapiju.
Sve smeštajne jedinice imaju sopstveno kupatilo i flat-screen TV. Nekoliko smeštajnih jedinica nudi pogled na vrt ili na ulicu, a neke sadrže zasebnu spavaću sobu i dnevnu sobu.
Kapaciteti hotela su :
  • 4 apartmana
  • 8 soba sa francuskim ležajem
  • 32 dvokrevetne sobe
Vrsta sobe ili apartman
Cena noćenja sa doručkom
Francuski ležaj za jednu osobu
4.400,00 RSD
Francuski ležaj za dve osobe
6.900,00 RSD
Dvokrevetna soba
6.900,00 RSD
Apartman za dve osobe
9.400,00 RSD
Pomoćni ležaj u sobi
2.400,00 RSD
Boravišna taksa
109,00 RSD
Osiguranje
6,00 RSD
* cene su na bazi noćenja sa doručkom 7,00 – 10,00 h
* zavisi od broja gostiju
Popusti za decu do 3 godine – gratis
deca od 3 do 12 godina popust od 30% ako koriste ležaj

popusti se odnose samo na smeštaj

Hotel Prezident poseduje aperitiv bar, bazene sa đakuzijem, atraktivan wellnes&spa centar a gostima je na raspolaganju 24-časovni sobni servis, masaža, sefovi za čuvanje dragocenosti, usluga korišćenja bežičnog interneta, usluge pranja i peglanja veša. U okviru hotela nalaze se i letnja bašta, igralište za decu i parking prostor.U restoranu hotela Prezident služe se lokalna i internacionalna jela, a svakog jutra možete uživati u raskošnom doručku na bazi švedskog stola. Hotel ima i aperitiv bar.

Hotel poseduje veliku terasu sa stolovima i stolicama, koja gleda na lepo uređeni vrt, na jezerce i na mali most. kao i igralište za decu sa ljuljaškama, kućicom i dvorišnim igračkama koje su takođe na raspolaganju.

Pošaljite upit ovde

Obroci
Upit će biti poslat direktno smeštajnom objektu.

Pišite o Vašim utiscima kako bi i druge porodice mogle lakše da se odluče

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Primajte obaveštenje, novosti i akcije o putovanjima za Vašu porodicu Prijavite se na naš newsletter!