Kompleks Apostolović – Besplatno za decu do 12 godina

Lokacija: Leskovac, Srbija

Kompleks Apostolović – oaza mira na reci okružena zelenilom!

Noćenje sa doručkom za dve odrasle osobe 4,500 dinara a deca do 12 godina borave besplatno u istoj sobi.

U Leskovcu, na samo kilometar od centra grada, nalaze se etno restoran i apartmani Apostolović – kompleks u kome ima svega podosta. Restoran u brvnari, bašta pored reke, splav na reci, divan u steni, gnezdo pored vodenice, čardak, kućica na reci, ognjište, apartmani. Gosti imaju veliki izbor različitih ambijenata za potpuno uživanje u specijalitetima kuhinje uz muziku svake večeri. Šetnja kroz kompleks stazom od kamena sa Stare planine, koji emituje pozitivnu energiju, izvrsna hrana začinjena ljubavlju i poslužena u neverovatnom ambijentu, mame osmeh i zadovoljstvo gostiju zbog čega se, oni koji jednom dođu, uvek rado vraćaju!
U produžetku restorana Kompleksa Apostolović nalazi se niz od 11 apartmana. Deluks sobe sa posebno urađenim ležajevima za potpuni odmor, opremljene TV i klima uređajima, kao i mini barovima. U toplom domaćem doručku gosti mogu da uživaju na terasi apartmana, u bašti pored reke ili u restoranu.

Tradicionalna srpska i leskovačka kuhinja sa nezaobilaznim specijalitetima sa roštilja, ali i jedinstvenim specijalitetima po kojima se Kompleks Apostolović već pozcionirao i kao gastronomski raj.

Vredni kulinari posebno preporučuju proju, pite, banice i zeljanice po starim srpskim receptima, bifteke, ukusnu jagnjetinu iz sačeva, jagnjeće i praseće pečenje sa ražnja. Iz ovdašnje prostrane i savremeno opremljene kuhinje izlaze i jela kojih nema nigde osim u ovom čudesnom restoranu na vodi. Brižljivo odabrani majstori, koji u vitrinama već ređaju zlatne nagrade sa kulinarskih takmičenja, po posebnim receptima spremaju specijalitet “Apostolovićeva Loza”, svinjski file na vinovoj lozi, sa zapečenim pasuljem i kajmakom, a sve zagrejano na plamenu, pred očima gosta. Tu je, između ostalog, i “NE Studen kamen Apostolović” junetina sa pireom od krompira i paradajza u sosu od badema i pomorandže, dok se iz “Čarobnog grneta” može probati ragu od povrća sa dodatkom voća.

Tajna ovih ukusnih i traženih jela je u načinu spremanja, ali i u zanosnim aromama raznih bilja.

Broj telefona 066 805 5614 Snežana

Molimo vas da se prilikom kontakta pozovete na sajt www.odmorsadecom.com

Pošaljite upit ovde

Obroci
Upit će biti poslat direktno smeštajnom objektu.

Pišite o Vašim utiscima kako bi i druge porodice mogle lakše da se odluče

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Primajte obaveštenje, novosti i akcije o putovanjima za Vašu porodicu Prijavite se na naš newsletter!