Letnji porodični vikend u Solaris Resortu

Lokacija: Vrnjačka Banja

UŽIVAJTE U LETU UZ JEDINSTVEN KOMFOR U SOLARIS RESORTU

SMEŠTAJ U APARTMANU POVRŠINE 42 M2

DECA DO 12 GODNA BESPLATNO

WI-FI KONEKCIJA U CELOM RESORTSU

Apartman obuhvata dve odvojene sobe, kuhinju i kupatilo. Apartmani su prostrani, opremljeni su klima uređajima, imaju spoljašnju terasu koja upotpunjuje boravak na prijatnom vazduhu Vrnjačke Banje. Komforan smeštaj je preporuka svih naših gostiju.

Moderan wellness centar na površini od 900m2 renoviran je 2017. godine. Moderne saune, parno kupatilo, voćni bar, zatvoreni bazen sa slanom vodom, đakuzi, rasul, tepidarijumi, komforne kade sa eteričnim kupkama pružaju potpunu relaksaciju i uživanje u luksuzu tokom letnjeg odmora. Gostima je na raspolaganju veliki broj masaža, tretmana lica i tela, programi u parnom kupatilu koje pružaju profesionalni terapeuti.

NEOGRANIČENO KORIŠĆENJE WELLNESS CENTRA

NEOGRANIČENO KORIŠĆENJE OTVORENOG BAZENA

Otvoreni bazen dimenzija 14 m x 10 m sa barom u vodi, visokokvalitetnim baldahinima i suncobranima, u letnjem periodu je nezaobilazan sadržaj boravka u Solaris Resortsu i budi sve čari letnjeg odmora.

NEOGRANIČENO KORIŠĆENJE BIODIZAJN BAZENA

Biodizajn bazen površine 200 m2 i dubine 1,5 m sa prirodnim peskom i sopstvenom plažom je idealan za porodični odmor.

Prirodni pesak bazena i ambijentalno uređenje stvaraju jedinstveni utisak dalekih Sejšela i čine nezaboravnim letnji odmor u Solaris Resortsu u Vrnjačkoj Banji.

BESPLATNA ANIMACIJA ZA DECU

OBEZBEĐEN PARKING

Svakog dana u hotelu je organizaovana besplatna animacija za decu u trajanju od 3 sata. Profesionalni animatori u okviru osmišljenih programa učiniće boravak dece zanimljivim, zabavnim i sadržajnim. Roditelji mogu u periodu animacije da se opuste i uživaju u mnogobrojnim sadržajima Solaris Resorta što podiže kvalitet letnjeg odmora svim članovima porodice.

U Solaris Resortsu za sve goste su obezbeđena parking mesta koja se nalaze u okviru kompleksa i izolovana su od spoljašnjih prolaznika. Parking je osvetljen noću.

Solaris Resorts se nalazi u neposrednoj blizini atraktivne šetačke zone Vrnjačke Banje. Vrnjačka Banja u letnjim mesecima svojim zelenilom i prijatnom klimom predstavlja neizostavan deo letnjeg porodičnog užitka.

ZATVOREN KOMPLEKS ČINI ODMOR BEZBEDNIM

Pored wellness centra i restorana kompleks Resortsa se prostire na površini od 1000 m2.

Zatvoreno dvorište je izolovano od prolaznika koji nisu gosti hotela i bezbedno je za decu, što čini komfornijim porodični odmor.

Solaris Resorts se nalazi u neposrednoj blizini atraktivne šetačke zone Vrnjačke Banje. Vrnjačka Banja u letnjim mesecima svojim zelenilom i prijatnom klimom predstavlja neizostavan deo letnjeg porodičnog užitka.

U Solaris Resortsu za sve goste su obezbeđena parking mesta koja se nalaze u okviru kompleksa i izolovana su od spoljašnjih prolaznika. Parking je osvetljen noću.

Prijava gostiju – od 14h

Odjava gostiju – do 11h

Boravišna taksa 120 dinara po osobi po danu. Osiguranje 20 dinara po osobi po danu.

USLOVI BORAVKA ZA DECU

• Deca do 12 godina ostvaruju GRATIS boravak na bazi polupansiona

• Deca do 7 godina ne plaćaju boravišnu taksu

• Od 7 do 15 godina plaćaju boravišnu taksu 60 rsd po danu

• Osiguranje 20 rsd po danu

Deca do 12 godina koriste slanu sobu i zatvoreni bazen sa slanom vodom u pratnji roditelja u dečijem wellness terminu od 10h do 18h

CENA PAKETA ZA 4 DANA BORAVKA U PERIODU OD ČETVRTKA DO NEDELJE (3 NOĆI) JE 42.900 DINARA ZA DVE OSOBE + BESPLATAN BORAVAK ZA DECU DO 12 GODINA. USLUGA JE POLUPANSION (DORUČAK /VEČERA)

Telefon 036 426 500

Molimo vas da se prilikom kontakta pozovete na sajt www.odmorsadecom.com

Pošaljite upit ovde

Obroci
Upit će biti poslat direktno smeštajnom objektu.

Pišite o Vašim utiscima kako bi i druge porodice mogle lakše da se odluče

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Primajte obaveštenje, novosti i akcije o putovanjima za Vašu porodicu Prijavite se na naš newsletter!