Nišavska dolina – 7.500 din za celu porodicu

Lokacija: Pirot, Srbija

Porodični paket:

Noćenje u apartmanu i doručak za porodicu (bez obzira na broj dece)  7.500 dinara

Dve noći u apartmanu i doručak za porodicu (bez obzira na broj dece)  12.000 dinara

Ukoliko je ostanak duži, cena još niža.

Nišavska dolina se nalazi u gradu Tures u Srbiji, znate li o kom gradu je reč i gde se nalazi?

Tures je nekada bio naziv za grad Pirot a na latinskom Tures znači „Kule“ što se prvi put pominje u IV veku. Ako želite da osetite atmosferu iz filma Ivkova slava“ ili “ Zona Zamfirova“ onda morate posetiti kompleks Nišavska dolina“ koji se prostire na oko 10 hektara i izgleda izuzetno lepo. Ceo kompleks se sastoji od 2 restorana, velike otvorene terase i luksuznih apartmana koji imaju 30 ležajeva. Apartmani su građeni prema originalnoj arhitekturi autentičnoj za ovaj kraj Srbije ali su opet opremljeni prema najmodernijim standardima. Prostrani dnevni boravak, 2-3 ležaja sa prijatnom antialergijskom posteljinom, parket podne obloge i tepih staze, LCD TV-om, udobna kupatila sa tuš kabinom, terasa sa pogledom na centralni deo.

Jeste li ikada probali peglanu kobasicu, spržu, vurdu ili staroplaninski sir?

Ako jeste onda znate o čemu govorimo, ako niste onda morate doći u Nišavsku dolinu i okusiti ove stare specijalitete koji se na ovom mestu i dalje spremaju na tradicionalan način. Šef kuhinje restorana je brižljivo sakupljao stare recepte i gastronomske tajne pirotske kuhinje i potrudio se da danas restoran kompleksa Nišavska dolina ponosno oslika nekadašnju tradiciju i gostima ponudi vrhunsku ukusnu i originalnu hranu.

Boraveći u kompleksu Nišavska dolina možete obići Muzej Ponišavlja, mesto gde su snimani hit filmovi „Zona Zamfirova“ i „Ivkova slava“.

Bukvalno možete boraviti mesec dana a da ne uspete da obiđete sve lepote u okolini. Pomenućemo samo Piljske vodopade, vodopade Tupavica, vodopade Čungulja, vodopad Bigar, Zavojsko jezero, Manastir Svetog Đorđda gde monahinje već vekovima spravljaju lekovite meleme a o Staroj planini da ne govorimo. Pored svega ovoga možete posetiti i autentične radionice za tkanje čuvenih pirotskih ćilima, proiyvodnju pirotskog sira i peglane kobasice umetničke radionice za proizvodnju grnčarije.

Posetite kompleks Nišavska dolina, sigurni smo da ćete otkriti Srbiju na drugačiji način uz sve ukuse, prizore i doživljaje u kojima možete uživati na ovom čarobnom mestu. 

Telefon 069 33 46 400
Molimo vas da se prilikom kontakta pozovete na sajt www.odmorsadecom.com

Pošaljite upit ovde

Obroci
Upit će biti poslat direktno smeštajnom objektu.

2 komentara na “Nišavska dolina – 7.500 din za celu porodicu”

 1. Sunčica kaže:

  Na osnovu reklame za porodični paket za Sretenje i toga što volimo ovaj kraj Srbije ,kao i na osnovu prezentacije na internetu ,porodično smo došli u etno kompleks Nišavska dolina Četiri noćenja sa doručkom Več na telefon nam je menadžer naglasio da od niže cene sa dužim boravkom nema ništa kako piše u reklami jer su moja deca velika i mogu više da pojedu Shvatila sam to kao lošu južnjačku šalu kao i loše poznavanje posla u turizmu a moram priznati ponajviše i kao nedostatak kulture ophođenja.
  To je prva zamerka
  Kako nam je i položaj i brzina stizanja na destinacije koje smo hteli da obiđemo odgovarala ( prva prednost i ogroman potencijal ali nisam sigurna da idu u tom smeru ) a i paket smeštaj i doručak -uputismo se u avanturu
  Kraj je sirot -ceo Jug to je opšte poznato ,kao i toplina ovih ljudi ali je prebogat prirodnim lepotama i to svakako preporučujem
  Dakle u večernje sate stigosmo u Nišavsku dolinu Menadžer nas je ljubazno dočekao ,otpratio do LEDENOG i vlažnog apartmana u kom samo što je uključio grejanje Bilo je potrebno dva dana da se apartman termostatira. Vlaga se osećala svaki put kada uđemo od spolja a drvenarija se s toga i teško otvarala parket podne obloge -prilično razdrmani
  To je druga zamerka
  Apartmani su opremljeni. Prostrani dnevni boravak, antialergijskom posteljinom,čistim peškirima , LCD TV-om, kupatila sa tuš kabinom, terasa sa pogledom na centralni deo Ovaj deo je vrlo tačan ,i za svaku pohvalu apartmani su uredni,peškiri,toaleti čisti,posteljina savršena već kod opremljanosti …
  To je treća zamerka-s izuzetkom ukrasnih šoljica u apartmanu nije bilo šolja za kafu ili čaj ,džezve ili ketlera ili bilo čega da se skuva čaj o drugom posuđu da ne govorim Mi i nismo planirali da kuvamo jer smo hteli da ručamo na raznim destinacijama koje smo obilazili-jedan dan u Sofiji sat i po odavde,drugi dan u Vrelu na pastrmnjaku,treći u Pirotu…Planirali smo i jedan u restoranu Nišavske doline ali nije nam se dalo.
  Doručak je četvrta zamerka
  Mislim da u Srbiji generalno mnogima nije jasan pojam etno.
  Domaća hrana nisu samo čvarci jaje i kačamak
  Nekako je jedno jutro ipak stigla i ponuda PUTER i DŽEM Ajde da pređem preko kupovne marmelade u etno kompleksu, ali na tanjru su nam se našli komadi stonog margarina Do tada nisam imala nameru da se bavim komentarom na Vašem sajtu.Predivnoj mladoj gospođici koja nas je dočekivala svako jutro svaka pohvala za profesionalizam ( ako se dobro sečam i mladi gospodin Goran takođe predusretljiv -pribavi nam džezvu i šolje za čaj )
  Etno takođe ne znači da je obavezna muzika kuknjava što je prateči ambijent u restoranu
  I da dopunim lepim brojem pet
  Peta zamerka -sve dane smo molili da nam se obezbedi WI FI u sobi kako je i pisalo -ne samo zbog toga, no nam je bilo potrebno.
  Naravno ovo nije moglo da pokvari naš odmor bez obzira na sve kombinacije doručka sa čvarcima i jajima ,jer je kraj predivan i sa potencijalom,bojim se da ga ovakvi menadžeri ubijaju
  Da rezimiram smeštaj čist,uredan ,ali vlažan hrana domaća masna jednolična,grejanje loše, WI FI nema u apartmanima

 2. Nino kaže:

  Sve pohvale. Ovo nema nigde u Srbiji. Gospodja koja je pisala ovaj prvi komentar mogu da kazem da je ili namerno pisala zbog konkurencije ili nista ne zna o turizmu. 10 ka ocena!!!

Pišite o Vašim utiscima kako bi i druge porodice mogle lakše da se odluče

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.

Primajte obaveštenje, novosti i akcije o putovanjima za Vašu porodicu Prijavite se na naš newsletter!