Oaza mira Lopatnica

Lokacija: Lopatnica, Srbija

“Da mi je jedna kuća u prirodi, deca da rastu uz zdravu hranu, vodu i vazduh, pored da je neka rečica, šumarak, jezerce za kupanje…društvo, opuštanje, mir!”

Ako ste ikada imali ovakve ili slične misli onda je oaza mira Lopatnica pravo mesto za vas. Porodica Vukićević je sebi upravo tako uredila život a gosti koje dočekuju se više gledaju kao rodbina nego kao turisti. Da ne napravimo zabunu, svako ima svoj mir i privatnost ali se osećate više nego dobrodošlo.

Goran, Slavica i mali Mladen poručuju gostima: “Mir i tišina, zdrav život u prelepom prirodnom okruženju, provođenje puno vremena zajedno u porodičnom ambijentu – nezamenljivi su za naš način života!”

Ovde možete uživati u hrani koja je uzgojena u okolini bez veštačkih „pomagala“, spremljena na tradicinoalni način u zemljanim posudama, kupati se leti na otvorenom bazenu ili na jednom od jezeraca koje stvara reka Lopatnica, leškariti na suncu, pešačiti, voziti bicikl, splavariti i još mnogo toga.

Samo domaćinstvo se sastoji od dve dvokrevetne sobe sa pomoćnim ležajem, otvoreng bazena, roštilja, pekare, letnjikovca i letnje bašte.

Od modernih tekovina na raspolaganju je KTV i Wi-Fi.

Na 100 metara od kuće teče netaknuto čista reka Lopatnica koja svojim tokom pravi prelepe virove i plićake.

Kako bi zadovoljili potrebe aktivnijih posetilaca domaćini organizuju rafting na Ibru, vožnje bicikala, vožnju traktorom do planine Troglav ili jednostavne šetnje po makadamskim putevima po okolnim brdima.

Kao i mnoga prelepa mesta u Srbiji, stranci rado posećuju oazu mira Lopatnica pa vam prenosimo neke od utisaka:

Igor, Russia

Exceptional, Incredible food. Прекрасное место, удивительные люди, чудесная домашная еда.

Vladimir,Belgium

For everyone who likes to live close to the clean nature between the mountains and fields with spring water and fruit trees, friendly people, and bio food from the garden, with hiking,fishing, and fully recharging of your energy this is the right place – really Oasis of Peace“

Pošaljite upit ovde

Obroci
Upit će biti poslat direktno smeštajnom objektu.

Pišite o Vašim utiscima kako bi i druge porodice mogle lakše da se odluče

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Primajte obaveštenje, novosti i akcije o putovanjima za Vašu porodicu Prijavite se na naš newsletter!