Salaš Đorđević

Lokacija: Palić, Srbija

Salaš Đorđević postoji od 1950-te godine a sadašnji vlasnici su ga kupili 2004.

Kako kažu kupljen je iz zbog potrebe da u brzom vremenu pokažu i sebi i deci da je porodica osnovna ćelija društva, da iz nje crpimo svoju snagu, da nas ona diže kada su padovi prisutni, da je pored zdravlja najbitnija stvar svakoj jedinki, ali da u trci sa trendovima današnjice sve više gubi svoj značaj.
Salaš Đorđević će pokušati da današnjim generacijama dočara da je moguće sačuvati deo tradicije, porodicu, arhitekturu, stare zanate … a da istovremeno ne izgubimo sebe, kao i to da bez podrške najmilijih nema napretka. Otuda i želja da pomognu da se i Vi osećate tako kao da Vas neko pokreće ili da Vam pomaže da na najbolji način osmislite svoj dan, mesec… odnosno da na najspontaniji način kreirate svoju budućnost ili pak trenutak. 
Pored restorana, ribarske kuće, sportskih terena, jezerceta i velike terase porodice se mogu smestiti u četiri kuće koje se satoje od 6 apartmana i 3 sobe.

Cenovnik smeštaja

KUĆA 1
A1,A2 (4 osobe)30 € / osobi
KUĆA 2
A3,A4 20 € / osobi
KUĆA 2
A5 25 € / osobi
KUĆA 3
A6, A7 25 € / osobi
KUĆA 4
S8, S9 i S10 20 € / osobi
Cena obuhvata – doručak, boravišnu taksu, osiguranje, internet. Kako su svi apartmani i sobe dvokrevetni, a gost želi da bude sam u sobi, od pune cene sobe/apartmana se umanjuje 20%.

Ako ostajete više dana u Salašu Đorđevič, možete da planirate izlete do Subotice, Segedina, Morohalama i sve je udaljeno na manje od 60 min vožnje a pored navedenog domaćini organizuju izlete, Subotica sa okolinom, Palić sa okolinom, Kanjiža, Velebit, Sombor.

Takođe vam je na raspolaganju besplatan bežični internet koji je dostupan u svim prostorijama a parking u okviru objekta može besplatno da se koristi dok su peškiri i posteljina obezbeđeni.

Porodice koje putuju sa kućnim ljubimcima će moći da odahnu jer Salaš Đorđević jeste PET FRIENDLY i ima i posebne kućice za kućne ljubimce.

Telefon 063 585 141  Biljana

Prilikom kontakta molimo vas da se pozovete na sajt OdmorSaDecom

Pošaljite upit ovde

Obroci
Upit će biti poslat direktno smeštajnom objektu.

Pišite o Vašim utiscima kako bi i druge porodice mogle lakše da se odluče

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.

Primajte obaveštenje, novosti i akcije o putovanjima za Vašu porodicu Prijavite se na naš newsletter!