Horizont

Lokacija: Goč, Srbija

Seosko domaćinstvo  HORIZONT se nalazi na vrhu planine Goč na nadmorskoj visini od 1050 metara a udaljena je samo 12km od Vrnjačke Banje.

Ceo objekat je sazdan od prirodnih elemenata a krase ga eksponati stari nekoliko vekova. Kako kažu domaćini ideja je da se, barem na kratko, vratimo korenima i osetimo delić atmosfere tradicionalnog srpskog domaćinstva, da se prisetimo vremena u kojima se sedelo za trpezom na tronošcima i ispred ognjišta, ispijala rakija, jeo kajmak sa vrelom pogačom iz furune, a svaki gost dočekivao sa osmehom. Povratak tradiciji i prirodi, uz gostoprimstvo prave, domaćinske kuće možete u potpunosti doživeti u planinskom etno restoranu „HORIZONT“.

Na 50 metara  od seoskog domaćinstva nalazi se žičara, staze za pešačenje, malo jezero i sportski tereni.
Sopstvenim prevozom za goste domaćini organizuju izlete do Kopaonika, obližnjih manastira i vinorodne Župe. U sklopu Vile Horizont gostima je na raspolaganju usluga bežičnog interneta.

Seosko domaćinstvo HORIZONT je porodičnog tipa, otvorena je tokom cele godine i raspolaže sa 9 soba i 3 apartmana. Ukupni kapacitet je 35 ležajeva.

U letnjim mesecima gostima planinske kuće Horizont koja se posebno iznajmljuje, na raspolaganju je otvoreni bazen i terasa a u etno restoranu  je na raspolaganju odžaklija gde sami mogu pripremiti hranu.
Hrana se isključivo priprema na starinski način, kao u vremenima bez električne struje, isključivo u furuni, zidanom saču, pečenjari i na roštilju, a jela krčkaju na smederevcu i sve to samo na drvima! U planinoskoj kući HORIZONT mogu se probati neka davno zaboravljena jela iz kuhinja naših prabaka, uživati u tradicionalnim kuvanim gurmanlucima i roštilju za koji se meso priprema kao u vreme kada nije postojala mašina za mlevenje mesa. Sve se služi u zemljanim posudama i tanjirima. Pršuta, gočki kajmak i sir, domaća kobasica, uštipci, proja, gibanica i gužvara, ajvar mogu se probati iz zastruga koje su pastiri vodeći stoku na ispašu, nosili u svojim bukagijama.
Cenovnik
  • Polupansion po osobi = 2.000,00 dinara;
  • Noćenje sa doručkom po osobi = 1.600,00 dinara;
  • Prenoćište po osobi = 1.400,00 dinara;
  • Dnevni odmor po sobi = 1.500,00 dinara;
  • Deca do 8.godina imaju popust od 50 %;
  • Deca do 9-14.godina imaju popust od 30 %;
U cenu nije uključena boravišna taksa i osiguranje;
Način plaćanja: gotovinski, čekovima građana na tri mesečne rate, plaćanje putem vaučera za odmor u Srbiji

Broj telefona 063 605 305  Obrad

Molimo vas da se prilikom kontakta pozovete na sajt www.odmorsadecom.com

Pošaljite upit ovde

Obroci
Upit će biti poslat direktno smeštajnom objektu.

Pišite o Vašim utiscima kako bi i druge porodice mogle lakše da se odluče

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.

Primajte obaveštenje, novosti i akcije o putovanjima za Vašu porodicu Prijavite se na naš newsletter!