Specijalna ponuda u septembru – Budimlija

Lokacija: Budimlija, Srbija

Specijalna ponuda u septembru – Budimlija

Budimlija

  • Šestodnevna ponuda se odnose na dvoje odraslih i dvoje dece do 18 godina na bazi punog pansiona za boravak u sobi. Za treće dete vrši se doplata u iznosu od 40e ukupno za sve dane. Doplata za smeštaj u apartmanu je 40e ukupno za sve dane.   Cena 199 eura
  • Trodnevna ponuda se odnosi na dvoje odraslih i dvoje dece do 12 godina na bazi punog pansiona za boravak u sobi. Za treće dete ili dete starije od 12 godina vrši se doplata u iznosu od 20e ukupno za sve dane. Doplata za smeštaj u apartmanu je 20e ukupno za sve dane.   Cena 85 eura

 

Klub Budimlija idealan je za porodični odmor, kongresni turizam – organizaciju raznih seminara i skupova, pripreme sportskih klubova, kampove za mlade sportiste, rekreativne nastave u prirodi, jednodnevne posete ili produžen vikend…
Kako bi zadovoljili zahteve i najistančanije ukuse gostiju, srpska kuhinja se priprema po svetskim standardima. Bogatstvo mirisa i ukusa nikoga ne ostalja ravnodušnim.

Na ovom mestu smo letovali, pogledajte naše utiske!

Prozirno plava boja vode i zelena priroda opuštaju oči i dušu, a ljubazno osoblje uslužiće vas ia tako da ništa neće morati da remeti vaš mir.
Zaseok Budimlija nalazi se na 5 kilometara od centra Loznice u podnožju planine Gučevo, a naziv nosi po istoimenom potoku koji protiče kroz klub.
Jedan od razloga zbog kog gosti sa svih meridijana dolaze u Budimliju jeste i očuvana priroda, koja je ponos svih meštana. U veku u kom je glavna tema zagadjenost u Budimliji mogu da se pohvale bistrim planinskim potocima u kojima bez problema opstaju zaštićene vrste Lissotriton vulgaris (Triton ili mrmoljak) i Astacus Astacus (potočni rak), u našim šumama gnezdi se Upupa Epops (pupavac), prelepa ptica selica poreklom iz Afrike, prepoznatljiva po kitnjastoj ćubi, žutom telu i crno-belim krilima.
Takodje, na svega 1,5 kilometara od kluba se nalazi 7 metara visok vodopad kojem su meštani nadenuli ime „Skakavac“. U šumi koja nas okružuje često se mogu videti srne i divlji zečevi koji se, zbog svoje plašljive prirode, brzo izgube u gustom rastinju.

Broj telefona +381 (0) 658818058 Sladjana

Prilikom kontakta , molimo vas da se pozovete na sajt www.odmorsadecom.com

Pošaljite upit ovde

Obroci
Upit će biti poslat direktno smeštajnom objektu.

1 komentar na “Specijalna ponuda u septembru – Budimlija”

  1. Halo Travel kaže:

    Treba doci i videti sta je jedan mlad covek uradio u svom mestu i kako je razvio turizam u svom kraju ispd planine Gucevo i u blizini kraljce banja Banje Koviljace.

Pišite o Vašim utiscima kako bi i druge porodice mogle lakše da se odluče

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Primajte obaveštenje, novosti i akcije o putovanjima za Vašu porodicu Prijavite se na naš newsletter!