Tarski Konaci

Lokacija: Tara, Srbija

Osluškujte tišinu, osetite rosu pod nogama, kupajte se u jezeru u sred planine, brojite zvezde u kristalnim zimskim noćima, skijajte, vozite bicikl, pecajte… ili prosto lenčarite!!

Da bi Vaš odmor bio potpun smestite se u TARSKIM KONACIMA, poručuju domaćini.

Objekat raspolaže sa 4 četvorokrevetna apartmana a svaki apartman se sastoji od dnevne sobe sa komplet opremljenom kuhinjom, još jednom sobom, kupatilom i terasom, grejanje je na struju panelnim radijatorima.

Na Mitrovcu se nalaze tereni za mali fudbal i košarku a takodje postoji i veliki travnati fudbalski teren, zatvoreni bazen, ski staza za decu I početnike. Teren oko Tarskih konaka je izuzetno povoljan za planinski biciklizam.

U neposrednoj blizini apartmana je ski-lift, centar dečijeg letovališta, lovački dom, prodavnice kao i sportski tereni. Za ljubitelje ribolova i sportova na void u blizini su planinsko jezero u Zaovinama ( 6 km), jezero Perućac (10 km) i niz drugih, zanimljivih turističkih destinacija: Manastir Rača, kanjon Drine, Kozija stena sa vidikovcem, Mokra gora i čuvena „Šarganska osmica“. Za posetioce domaćini odrganizuju spust niz Drinu u čamcu, sa ručkom na obali.

Pošaljite upit ovde

Upit će biti poslat direktno smeštajnom objektu.

Pišite o Vašim utiscima kako bi i druge porodice mogle lakše da se odluče

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.

Primajte obaveštenje, novosti i akcije o putovanjima za Vašu porodicu Prijavite se na naš newsletter!