Terme 3000

Lokacija: Moravske toplice, Slovenija

Moravske Toplice – Terme 3000 su nadaleko poznate po svojoj lekovitoj crnoj termomineralnoj vodi, najvećem golf igralištu u Sloveniji, kao i po vodenom parku i odličnim wellness uslugama.

Crna termomineralna voda je karakteristična samo za ovaj deo Slovenije i ima blagotvorno dejstvo na opšte zdravlje, a posebno blagotvorno deluje kod reumatskih tegoba i problema sa lokomotornim sistemom.
Vodene površine u termama Moravske Toplice prostiru se na 7000 m². Temperatura vode u bazenima je 28-38 °C.
Ponuda banje Moravske Toplice je dodatno obogaćena sa 117 km rekreativnih i tematskih staza i staza za nordijsko hodanje. 
Bazenski kompleks spada među najatraktivnije u Sloveniji sa svojim „Aqualoop“-om, toboganom sa punim okretom, divljim rekama, brzacima, slapovima, gejzirima i vodenim masažama. Aquapark nudi bogat izbor zabave za sve generacije i predstavlja jedan od vodećih vodenih parkova sa bogatim spektrom sadržaja koji će zadovoljiti sve ukuse – i onih gostiju koji žele adrenalinski doživljaj u okviru vodenog sveta do onih koji žele uživanje u revitalizujućoj atmosferi wellness centra koji je okružen zelenilom, koje u letnjim mesecima pruža prijatnu hladovinu i spas od letnje žege.

Leti su najbrojniji gosti porodice sa decom koje uživaju u bogatom animacijskom programu.

Najveći broj porodica se odlučuje za smeštaj u hotelu Ajda 4*, apartmanskom naselju Prekmurska vas i bungalove – naselje sačinjeno od slamom prekrivenih kućica u prekmurskom stilu.

Za sve oni koji žele miran odmor, kao i za goste čija poseta ima pretežno poslovni karakter najčešći izbor je hotel Livada Prestige 5*, a gosti koji dolaze u Terme 3000 prvenstveno radi lečenja će najčešće odabrati hotel Termal 4*.

Za ljubitelje prirode, Kamp Terme 3000 je na raspolaganju čitave godine.

SMEŠTAJ

U formi za upit navedite za koji ste hotel zainteresovani

Hotel LIVADA PRESTIGE 5*

Ovaj prestižni hotel smešten je u srcu Terme 3000, okružen prostranim ravnicama Prekomurja privlačnim za ljubitelje golfa i očarava svoje goste luksuznim, elegantnim smeštajem. Ovo je prvi i jedini hotel sa pet zvezdica u Evropi koji nudi potpuno opuštanje u crnoj lekovitoj termalno-mineralnoj vodi, u komforu Vaše hotelske sobe. Hotelski gosti uživaju u smeštaju vrhunskog kvaliteta i uslugama najsavremenije opremljenih wellness centara i centra lepote, a na nekoliko koraka od hotelskih soba je golf teren Livada na kom gosti mogu da oprobaju svoje golferske sposobnosti na 18 rupa. Sve prestige sobe imaju balkon, klimatizovane su i imaju SAT TV, telefon, mini bar, sef, pristup internetu, kupatilo sa crnom termalnom i običnom vodom. Pomoćni krevet je dimenzija 140x190cm. Classic sobe imaju krevet veličine 160X200cm.

Hotel AJDA 4*

Hotel poseduje restoran, aperitiv bar, kongresnu dvoranu i dvorane za sastanke, tavernu, otvorene i zatvorene bazene, fitness, saunu i solarijum. Hotel je u potpunosti klimatizovan. Cena aranžmana u hotelu Ajda uključuje osim hotelskih usluga i negraničeno kupanje u hotelskom bazenu i kompleksu bazena Terme 3000, kao i saunu i fitness studio. Standardne sobe: većina soba ima balkone, sve su klimatizovane, imaju SAT TV, telefon, bežični internet, mini bar, kupatilo sa kadom, fen. Deo soba je renoviran 2015. Pomoćni kreveti širine od 90 do 120 cm.

Hotel TERMAL 4*

Hotel je u potpunosti klimatizovan i poseduje restoran, aperitiv bar, sopstveno kupalište sa zimskim vrtom, saunu. U hotelu Termal možete da iskusite lekovito dejstvo crne termalne vode karakterističnog blatnog izgleda, slanog ukusa i lakog uljastog mirisa, koja poboljšava cirkulaciju, smanjuje nervnu tenziju i uopšte blagotvorno deluje na telo. U Terapijskom centru Termalijum (Thermalium) gosti mogu da povrate zdravlje i vitalnost najsavremenijim terapijskim programima. Standardne sobe: deo soba ima balkone, a sve sobe imaju SAT TV, mini bar, kupatilo, fen. Pomoćni krevet širine od 70 cm. Sve sobe u potpunosti renovirane 2014. godine.

Pošaljite upit ovde

Obroci
Upit će biti poslat direktno smeštajnom objektu.

Pišite o Vašim utiscima kako bi i druge porodice mogle lakše da se odluče

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Primajte obaveštenje, novosti i akcije o putovanjima za Vašu porodicu Prijavite se na naš newsletter!