Tri hrasta

Lokacija: Klatičevo, Srbija

Turistička organizacija Srbije u 2012. Godini nagradila „Tri hrasta“ nagradom turistički cvet u kategoriji seosko turističko domaćinstvo.

Ovo nije čudno jer se na ovom mestu oseća, ljubav, entuzijazam, dobrodošlica i posvećenost. Sa ukupno 29 ležajeva u tri kuće, otvorenim bazenom , predivnim dvorištem, velikom terasom i saunom, ljudi se u tri hrasta osećaju dobro došlo i ugodno.
Svaki cvet, predmet, drvo i detalj su na mestu i lepotom će vam nahraniti dušu.

Cena polupansiona je 20 evra dnevno!

Dvorište je prostrano lepo sređeno, sa puno cveća i drveća, gde se nalazi i bazen za kupanje. Lep spoj tradicije i modernog otkriće draž malih seoskih zgrada, ambara, mlekara, magaza. Boraveći u tradicionalnoj kući sa starinskim, prostranim doksatom osetićete duh starih vremena ili se opustiti u bazenu nadomak kuće.
Domaćica u Tri hrasta govori engleski i italijanski jezik, a smeštaj odgovara evropskim standardima, te možete, bez bojazni povesti I svoje prijatelje iz inostranstva na ovo mesto a sigurni smo da će se raspametiti . Takođe, domaćica nudi obilazak okoline i upoznavanje sa bogatom istorijom ovog kraja.
Deca će ovde, pored uvek interesantnog bazena, uživati u domaćim životinjama, prostranim zelenim livadama, cveću, leptirićima, izvrsnoj domaćoj hrani i boćanju na uređenom terenu.
Pozovite Gordanu Milošević na +381(0)61/2499536 i provedite nezaboravno vreme u Tri hrasta

Posetite Tri hrasta i osetićete ljubav u svakom pogledu, zalogaju i dahu.

Pošaljite upit ovde

Upit će biti poslat direktno smeštajnom objektu.

2 komentara na “Tri hrasta”

  1. OdmorSaDecom kaže:

    Draga Tatjana, Tri hrasta se nalaze u selu Klatičevo pored Gornjeg Milanovca. Kada odete na naš sajt, u sekciji „odmor sa decom“ ispod svake slike je opcija „Prikaži na mapi“ te tako možete tačno videti gde se nalazi te možete izračunati udaljenost od Vašeg mesta.
    Hvala Vam što nas pratite I pozdrav.
    🙂

  2. Milan kaže:

    Tri Hrasta je prelepo mesto za odmor koje krasi puno zelenila, drveće, cveće, ljubazni domaćini, hrana kao i bazen. Odmor sa ili bez dece. Prelepi pogledi na okolinu, svež vazduh jednom rečju pravi raj.

Pišite o Vašim utiscima kako bi i druge porodice mogle lakše da se odluče

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.

Primajte obaveštenje, novosti i akcije o putovanjima za Vašu porodicu Prijavite se na naš newsletter!