Vila Drina

Lokacija: Ovčinja, Srbija

Vila Drina se nalazi u neposrednoj blizini Drine, jedne od najlepših reka u Evropi, u kraju okruženom izuzetnim turističkim destinacijama.

Savremeno i luksuzno opremljene brvnare namenjene odmoru i rekreaciji porodičnim ljudima koji zahtevaju visoke standarde komfora i uživaju u netaknutoj prirodi. Brvnare Vila Drina se nalaze u jednoj od najlepših regija Srbije i destinacija je za odmor koju možete posećivati tokom cele godine, a posebno leti. Smeštene su u veoma mirnom i živopisnom kraju u selu Ovčinja, prostirući se na 3000 m², na putu koji povezuje Bajinu Baštu i Ljuboviju.
Brvnare su napravljene od poluoblica jele i smrče, što boravak u njima čini posebnim. Dve brvnare i bungalov obezbeđuju smeštaj za 12 osoba a svaka ima u prizemlju dnevni boravak sa kuhinjom i kupatilom i u potkrovlju dve spavaće sa 5 ležaja (2+3) i terasom. Brvnare su opremljene i prilagođene za boravak u savremenim uslovima života. U opremi sadrže kompletan kuhinjski pribor, frižider sa zamrzivačem, šporet, aspirator, klima uređaj, kamin, sat-tv, DVD, CD . . . a takođe je obezbeđen i potreban broj peškira, posteljine,fen za kosu,tečni sapun …

U cenu boravka uračunata je upotreba saune (2 sata dnevno). U zavisnosti od aranžmana, cena boravka iznosi od 10-15 eur po osobi dnevno. Posebne popuste odobravaju za porodice sa decom do 12 godina.

Brvnare Vila Drina imaju sopstveni parking za više automobila a u blizini se nalaze dobro snabdevene prodavnice mešovite robe, kao i nekoliko restorana. Dvorište ovog mesta je uređeno te možete uživati u otvorenom bazenu, odbojci na pesku, malom fudbalu ili basketu a ako vam sve ovo nije dovoljno imae pregršt interesantnih mesta u okolini poput Drvengrada, Šarganska osmice, jezera Perućac, manastira Rača, reke Vrelo, planine Tare, Mitrovca, Kaluđerskih bara i mnogi drugi sadržaji.

Ako se baš zaželite grada na par minuta je Bajina Bašta, mada pored onoga što imate u brvnarama Vila Drina verujemo da nema šanse da se to desi!

Broj telefona 063 303 299

Molimo vas da se prilikom kontakta pozovete na sajt www.odmorsadecom.com

Pošaljite upit ovde

Upit će biti poslat direktno smeštajnom objektu.

Pišite o Vašim utiscima kako bi i druge porodice mogle lakše da se odluče

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Primajte obaveštenje, novosti i akcije o putovanjima za Vašu porodicu Prijavite se na naš newsletter!