Vila Marina-

Tip smeštaja: Apartman
Adresa: Vila Marina, DIvčibare
U najlepšem delu Divčibara nalazi se Vila Marina

Aktuelna ponuda

Sadržaji i usluge

Bebe: 0-2 godina

Posebni obroci za bebe<
Posebni obroci za bebe
Krevetac za bebe
Krevetac za bebe
Stolica za bebe
Stolica za bebe
Ketler
Ketler
Usluga bebisitera
Usluga bebisitera
Kolicima do sobe
Kolicima do sobe
Frižider u sobi
Frižider u sobi
Baby monitor/alarm
Baby monitor/alarm

Deca: 2-12 godina

Dečiji kanali na televizoru
Dečiji kanali na televizoru
Bazen za decu (do 50cm dubine)
Bazen za decu (do 50cm dubine)
Sobe za porodice
Sobe za porodice
Animator svakog dana
Animator svakog dana
Igraonica za decu
Igraonica za decu
Dečiji švedski sto
Dečiji švedski sto
Tematske sobe
Tematske sobe

Roditelji

Wellness i spa
Wellness i spa
Parking
Parking
Free wi-fi
Free wi-fi
All inclusive
All inclusive
Ljubimci
Ljubimci
Klima
Klima
Room service
Room service

Dostupno, Nije dostupno

Lokacija

Do Vile Marina je jednostavno doći. Nakon što stignete u Divčibare iz pravca Valjeva i Mionice, krećete se prema centru, sa desne strane možete videti sportske terene, hotel "Divčibare", i pošto prođete centar i crkvu "Sv. Pantelejmona", skrenete u prvu ulicu levo i ponovo u prvu ulicu levo. Ukoliko dolazite iz pravca Užica, odnosno iz pravca Valjeva (preko Bukova), posle hotela "Pepa" skrenete u drugu ulicu desno, i potom u prvu ulicu levo.

Koordinate objekta na mapi: 44.103434, 19.994269

Mapa lokacije

Opis smeštaja

Vila Marina Divčibare je kuća za odmor na Divčibarama koja u ponudi ima sobe, apartmane i smeštaj 200 m od centra Divčibara, između dve ski staze.
U oktobru 2009. godine je izgrađena vila Marina, objekat za smeštaj sobnog i apartmanskog tipa namenjen gostima koji žele da dožive istinske vrednosti zdrave životne sredine i zdravog života. Dejstvo vazduha na Divčibarama je blagotvorno, zbog povećanog prisustva joda , pa su Divčibare proglašene vazdušnom banjom . Vode i životna sredina su očuvane, Crna reka je strogo zaštićen rezervat prirode , pa uz fizičku aktivnost, skijanje, šetnje i sl., Divčibare će učiniti da se osećate odlično.
Sobe i apartmani su moderno opremljeni, imaju besplatan internet, u blizini su ski i pešačke staze, sportski tereni, hotel Divčibare, odmarališta, privatni smeštaj, iznajmljivanje opreme za skijanje, kafići, restorani, prodavnice, pijaca.
Apartman Lux je najveće površine u smeštaju i kapaciteta do 6 osoba. Za razliku od ostalih smeštajnih jedinica, kompletno opremljena kuhinja sadrži i rernu, mašinu za sudove i mini zamrzivač, kao i centralno grejanje, modernu kuhinju, besplatan wifi, DVD i TV.
U ponudi su 4 apartmana maksimalnog kapaciteta do 5 osoba, od čega 2 apartmana imaju terasu. Apartmani, takođe, poseduju i centralno grejanje, modernu kuhinju, besplatan wifi, DVD i TV.
Ukupno postoji 5 dvokrevetnih soba koje imaju bračni ležaj, dok je u 3 sobe moguće koristiti i pomoćni krevet za treću osobu. Dve sobe imaju terasu. Sobe, takođe, poseduju i centralno grejanje, mini frižider, besplatan wifi, DVD i TV. Vila Marina Divčibare ima dvorište, stolove i stolice, klupe, ljuljaške za decu, suncobrane, ležaljke, kotlić i roštilj, itd. Vila Marina Divčibare ima mini DVD klub gde gosti imaju na raspolaganju preko 100 filmova i crtanih filmova, kao i mini biblioteku sa knjigama za odrasle i decu.
Naši gosti imaju stalan popust u restoranima i ski školama a za smeštaj najmlađih imamo nekoliko krevetaca.
Komentar jednog od gostiju govori o atmosferi:
„U Vili Marina osećali smo se kao kod kuće, zahvaljujući divnim domaćinima, a takođe i udobno ušuškanom smeštaju. Istinski smo se odmorili, ispunili pozitivnom energijom i lepim osećanjima. Koristićemo i ubuduće svaku priliku da pobegnemo iz gradske verve i svakodnevnice u ovu oazu mira.„

Pošaljite upit ovde

Obroci
Upit će biti poslat direktno smeštajnom objektu.

Pišite o Vašim utiscima kako bi i druge porodice mogle lakše da se odluče

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.

Primajte obaveštenje, novosti i akcije o putovanjima za Vašu porodicu Prijavite se na naš newsletter!