fbpx

Vila Marina

Lokacija: Divčibare, Srbija

Vila Marina Divčibare je kuća za odmor na Divčibarama koja u ponudi ima sobe, apartmane i smeštaj 200 m od centra Divčibara, između dve ski staze.

Sobe i apartmani su moderno opremljeni, imaju besplatan internet, u blizini su ski i pešačke staze, sportski tereni, hotel Divčibare, odmarališta, privatni smeštaj, iznajmljivanje opreme za skijanje, kafići, restorani, prodavnice, pijaca.
Apartman Lux je najveće površine u smeštaju i kapaciteta do 6 osoba. Za razliku od ostalih smeštajnih jedinica, kompletno opremljena kuhinja sadrži i rernu, mašinu za sudove i mini zamrzivač, kao i centralno grejanje, modernu kuhinju, besplatan wifi, DVD i TV.
U ponudi su 4 apartmana maksimalnog kapaciteta do 5 osoba, od čega 2 apartmana imaju terasu. Apartmani, takođe, poseduju i centralno grejanje, modernu kuhinju, besplatan wifi, DVD i TV.
Ukupno postoji 5 dvokrevetnih soba koje imaju bračni ležaj, dok je u 3 sobe moguće koristiti i pomoćni krevet za treću osobu. Dve sobe imaju terasu. Sobe, takođe, poseduju i centralno grejanje, mini frižider, besplatan wifi, DVD i TV. Vila Marina Divčibare ima dvorište, stolove i stolice, klupe, ljuljaške za decu, suncobrane, ležaljke, kotlić i roštilj, itd. Vila Marina Divčibare ima mini DVD klub gde gosti imaju na raspolaganju preko 100 filmova i crtanih filmova, kao i mini biblioteku sa knjigama za odrasle i decu.
Naši gosti imaju stalan popust u restoranima i ski školama a za smeštaj najmlađih imamo nekoliko krevetaca.
Komentar jednog od gostiju govori o atmosferi:

U Vili Marina osećali smo se kao kod kuće, zahvaljujući divnim domaćinima, a takođe i udobno ušuškanom smeštaju. Istinski smo se odmorili, ispunili pozitivnom energijom i lepim osećanjima. Koristićemo i ubuduće svaku priliku da pobegnemo iz gradske verve i svakodnevnice u ovu oazu mira.

Pošaljite upit ovde

Upit će biti poslat direktno smeštajnom objektu.

Pišite o Vašim utiscima kako bi i druge porodice mogle lakše da se odluče

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.

Primajte obaveštenje, novosti i akcije o putovanjima za Vašu porodicu Prijavite se na naš newsletter!