Zlatarski Zlatnik

Lokacija: Zlatar, Srbija
Ovo je mesto za odmor i zdravlje, uživanje, sport i rekreaciju, šetnje, inspiraciju, nadahnuće, mesto istinskog kontakta sa netaknutom prirodom…

Hotel Zlatarski Zlatnik se smestio među visokim četinarima na najlepšem delu planine Zlatar.

O ljubavi koja je uložena u ovo mesto govori I činjenica da je svaki komad nemaštaja ručno napravljen što doprinosi toplini I porodičnoj atmosferi.
Zlatar je do nedavno predstavljao usputnu stanicu za putnike iz Srbije ka Crnoj gor ali u poslednje vreme sve više ljudi bira ovo mesto kao svoje odredište. Za ljubitelje mirnijeg odmora tu su šumske staze za šetnju i opuštanje, a za one koji vole brži tempo, tereni za planinarenje, staze za adrenalinski biciklizam kao i Zlatarska jezera za splavarenje i rafting.
U neposrednoj blizini nalazi se daleko poznat ’’Specijalni Rezervat Prirode Uvac’’, u čijem sastavu se mogu obići staništa Beloglavog Supa, Zlatarska jezera, delovi Ušačkog pećinskog sistema (najdužeg u Srbiji), kao i neverovatni uklješteni meandri kao prirodna retkost.

Uz sve to, Zlatarski Zlatnik Vam nudi raskoš i toplinu ’’doma’’, udobnost i komoditet soba, kao i raznovrsnost i kvalitet restorana i kaffe bara.

Posetili smo Zlatarski Zlatnik, pročitajte opis.

Pošaljite upit ovde

Obroci
Upit će biti poslat direktno smeštajnom objektu.

Pišite o Vašim utiscima kako bi i druge porodice mogle lakše da se odluče

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.

Primajte obaveštenje, novosti i akcije o putovanjima za Vašu porodicu Prijavite se na naš newsletter!