Dvorac Fantast

Koliko lepa može biti Srbija i ono što ima da ponudi pokazuje i dvorac Fantast koji se nalazi 13Km posle Bečeja na putu za Bačku Topolu. www.fantast.pikbecej.rs

Sam dvorac iz mašte je sagradio Bogdan Dunđerski, pripadnik najbogatije porodice u Vojvodini sa kraja XIX i početka XX veka na svom imanju, koje se prostiralo na preko 2600 jutara zemlje, u sred ravnice.

Ono što će deci biti prilično interesantno jeste to što ova građevina stvarno izgleda kao dvorac iz filmova. Takođe je vrlo interesantno penjanje na vidikovac koji se nalazi na kuli dvorca i sa koga imate utisak da vidite celu Vojvodinu.

Na imanju Fantasta se nalazi i kapela koja je i danas aktivna a sam ikonostas je oslikao Uroš Predić koji je bio dobar prijatelj Bogdana Dunđerskog. Ovaj dvorac je danas pretvoren u hotel sa restoranom u kome se možete osvežiti u toku obilaska.

Pored dvorca, kapele i parka na imanju se prostire velika ergela konja što će deci odmah privući pažnju i što celom ambijentu daje poseban ugođaj. Ova ergela spada u red najpoznatijih u ovom delu Evrope i tu su odgojena  neka od najpoznatijih grla u regionu. Deca zajedno sa vama mogu da maze, jašu konje ili se provozaju u kočijama.

Kako ne bi kvarili rečima ugođaj koji ćete doživeti u fantastičnom Fantastu, ostavljamo vam da se pripremite i da posetite ovo magično mesto u kome možete da nahranite i dušu i telo a vašoj deci dočarate život princeza i prinčeva iz nekog drugog vremena.

Uživajte u vašem odmoru sa decom! ODMORSADECOM.COM TIM

Pišite o Vašim utiscima kako bi i druge porodice mogle lakše da se odluče

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.

Primajte obaveštenje, novosti i akcije o putovanjima za Vašu porodicu Prijavite se na naš newsletter!