Homeopatski kompleti za prvu pomoć

Spremate se na put sa porodicom, pored uživanja i provoda valja misliti na zdravlje.

Homeopatski centar Sunce je u tu svrhu spremio paletu pod nazivom Homeopatski kompleti za prvu pomoć koje možete koristiti na letovanju, zimovanju ili nekom drugom vidu odmora. 

Homeopatski kompleti za prvu pomoć

Šta je homeopatija?
Homeopatija je komplementarni način lečenja zasnovan na Prirodnim Zakonima izlečenja, posebno na stavu „slično se sličnim leči“.
Osnovni principi homeopatije podrazumevaju individualnost pacijenta, što znači da je svaki živi organizam poseban energetski sklop i tako ga treba tretirati.

Homeopatski kompleti za prvu pomoć
Da li se homeopatski lekovi uzimaju svakodnevno?

Homeopatski kompleti za prvu pomoć
Princip doziranja u homeopatiji je jedan lek u jednoj dozi, jednokratno, ali je ponekad u slučaju akutnih stanja, doziranje potrebno prilagoditi stanju samog pacijenta. Iz toga razloga smo pripremili tzv. Homeopatske komplete za prvu pomoć, koji omogućavaju homeopatski tretman u urgentnim situacijama (na putovanju, kod kuće, kod dece, beba…).

Homeopatski kompleti za prvu pomoć

Svaki komplet je uredno složen u kutijicu sa jasno napisanim objašnjenjima koji lek se koristi u kojim situacijama, tako da su najčešći slučajevi poput sunčanice, visoke temperature, upale ušiju, mučnine na putu… pokriveni određenom remedijom. 

Homeopatski kompleti za prvu pomoć

Ukoliko i vi želite da na put ponesete jedan od homeopatskih kompleta za prvu pomoć, posetite sajt centra Sunce ili ih pozovite direktno na telefon 0603250325 i odaberite uz savet, šta je najbolji izbor za vašu porodicu.

Pišite o Vašim utiscima kako bi i druge porodice mogle lakše da se odluče

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.

Primajte obaveštenje, novosti i akcije o putovanjima za Vašu porodicu Prijavite se na naš newsletter!