Jelen Salaš u оčima mama Jovanke

Jelen salaš

Želeći da pobegnemo od užurbanosti svakodnevnog života i stresa, odlučili smo da provedemo vikend na Paliću , naselju i jezeru koje se nalazi na severu Vojvodine.

Izbor je posle kratkog razmišljanja pao na Jelen salaš. Salaš je u Vojvodini sinonim za bogatu, ukusnu trpezu, gostoprimstvo, tamburaše …Oni čuvaju Vojvođansku tradiciju, a gostima pružaju osećaj mira, slobode i zadovoljstva. A to je ono što smo želeli.
Jelen Salas
Klinci su se euforično pakovali, jer smo im rekli da na salašu postoji igralište i bazen i da će im biti interesantno i zabavno. Brzo smo stigli (autoputem) i vrlo lako našli Jelen salaš , jer su obaveštajne table na svakom koraku kada se uđe u Palić. Iako je na parkingu bio veliki broj vozila, unutar kompleksa se nije osetila gužva. Ljubazno nas je dočekala Svetlana koja nas je odvela do sobe.

Sobe imaju tv, klimu , wi-fi , frižider, uredne i čiste , sobarica ujutru dolazi da promeni peškire i da proveri da li je još nešto potrebno.

Na samom ulazu u salaš sa desne strane nalazi se dečije igralište napravljeno od drveta kome je potrebno osvežavanje bojama i farbama, a postoji i  deo koji je napravljen od plastike za manju decu.
Moji ( dečak 12 god. , devojčica 7god.) su uživali na velikoj trambolini koja im je pored bazena bila dovoljna za zabavu. Kroz celo igralište je zasađeno drveće koje štiti decu od jakog sunca i mogu da se igraju u bilo koje doba dana.

Jelen Salas

Tik uz igralište se nalazi bašta restorana gde bezbrižno možete posmatrati svoju decu i uživati u savršenoj hrani koju nam je ljubazno preporučio konobar Dražen.

Hranu bi najbolje opisala moja sedmogodišnja ćerka koja je prokomentarisala …“Auf, što je ova hrana dobra„. Definitivno se slažemo sa njom.

Jelen Salas (4)

Primetili smo da veliki broj stranaca, koji se vraća svojim kućama, svraća na ovaj salaš  da prespava , predahne i obavezno ruča po čemu smo zaključili da je salaš Jelen uveliko poznat .

Noću kada se sva svetla popale, možete uživati u muzici kvalitetnih tamburaša  i stihovima poput …“Hej salaši opet ću Vam doći „…..

DEFINITIVNO!!!!

Pogledajte ovde šta nudi Jelen salaš

Jelen salas

 

1 komentar na “Jelen Salaš u оčima mama Jovanke”

  1. Mariana каже:

    BIli letos na Paliću i jedno popodne proveli na Jelen salašu. Naša devojčica (nepune 2 godine) je uživala u dečijem igralištu i trambolini, a mi smo je celo vreme imali u vidokrugu. Jedino bih zamerila: neke sprave za igralište bi trebalo obnoviti/zameniti, zbog bezbednosti dece. Inače je jako lep ambijent, dobra hrana, pristojna cena i dobar sadržaj za decu.

Pišite o Vašim utiscima kako bi i druge porodice mogle lakše da se odluče

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.

Primajte obaveštenje, novosti i akcije o putovanjima za Vašu porodicu Prijavite se na naš newsletter!