Babina reka

Lokacija: Trbušnica, Srbija

Ako ste željni modernih sadržaja, digitalnih telnologija, high definition TV uređaja, ADSL-a i urbanih prizora onda nemojte dolaziti u etno selo Babina Reka. Ovo mesto je sve, samo nije urbano.

Visoka rezolucija prirodnog okruženja, direktna energetska konekcija sa životom i mir su ono što ćete ovde dobiti. Babina reka je izolovana dubokom prirodom, okružena jezerom, šumom, brdom i potokom a svako godišnje doba je priča za sebe.

Ovo mesto nije turistička destinacija već konceptualna postavka prirode i galerija umetničkih dela u kojima možete uživati gde god vam pogled padne.

Ručak u buretu, šetnja pored jezera, druženje sa domaćim životinjama, branje pečuraka kojih ima u izobilju, ribolov, partija košarke, malog fudbala ili stonog tenisa su sadržaji Babine reke.

Iz restorana sa jedne strane možete posmatrati jezero i šumu, a sa druge vaše uživanje upotpuniće jedinstveno dvorište sa kamenim podzidama, drvenim skulpturama i fontanama koje pretačući vodu ulivaju mir i zadovoljstvo svojim šumom i žuborom.

U ovakvom okruženju ručak postaje eksplozija svih čula tako da domaćini nude izuzetnu kuhinju a za ceo ugođaj su bili nagrađivani više puta od raznih turističkih organizacija. Ovo mesto je malo poznato za nepoznate a prilično poznato za poznate pa ako se malo raspitate videćete da su ovde uživali državnici, glumci, sportisti, TV voditelji, pesnici, muzičari i mnoge druge poznate ličnosti. Gde god pogled padne, zapne o lepotu.

Na ovakovom mestu porodica sa decom može da pronađe dugo traženi mir koji je u gradu teško pronaći.

Pošaljite upit ovde

Obroci
Upit će biti poslat direktno smeštajnom objektu.

2 komentara na “Babina reka”

  1. jelena каже:

    Mi smo sa decom bili preko 10 puta, svaki put smo beskonacno uzivali u potpunosti…

  2. Svetlana каже:

    Odlicno mesto za jednodnevni izlet..

Pišite o Vašim utiscima kako bi i druge porodice mogle lakše da se odluče

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.

Primajte obaveštenje, novosti i akcije o putovanjima za Vašu porodicu Prijavite se na naš newsletter!