Posetili smo Budimlija Resort

Kada porodica treba da ode na put obično se majke vrlo dobro raspitaju o higijeni, hrani, sadržajima, usluzi…kod Budimlije nema potrebe za tim. Posetili smo ih i sve je bilo ODLIČNO!

Pogledajte ovde ponudu Budimlija Resort

Posetili smo Klub Budim bazen

Budimlija Resort se nalazi na oko 5 kilometara od Loznice. Na ulazu je prostrani parking na dva nivoa gde su nas dočekale Slađana i Svetlana, uz osmeh i dobrodošlicu.
Dok smo hodali ka apartmanu i pričali, primetili smo nasmejana lica, kako kod gostiju tako i kod svih koji rade na ovom mestu. Takođe se vidi veliki trud koji se ulaže na svakom koraku jer je sve vrlo čisto i uredno. Trava je podšišana, nema smeća, sve je na svom mestu.
Po ulasku u apartmane prvo što smo primetili jeste prostranost i čistoća. Takođe smo zapazili da nema klima uređaja i to nam je zasmetalo, ali smo vrlo brzo shvatili da klima nije potrebna jer je u apartmanima uvek vrlo sveže (a dani su bili prilično topli). Sa prostrane terase se pruža pogled na bazen i šumu koja okružuje celo imanje. Posle raspakivanja smo sišli do bazena da overimo vodu i kafić kada je stigao poziv od supruga (nije mogao sa nama na put) koji mi je rekao da je zaboravio ključ od stana!!!????!!!!

Posetili smo Klub Budimlija igraonica

Šta sad da radim?

Slađana, imamo situaciju i potrebna mi je pomoć
Izvolite, da li je sve u redu sa smeštajem, uslugom…?
Ma neee, sve je super, muž je jutros zaboravio ključ i ne može da uđe u stan, da li možda neko putuje za Beograd, pa da mu pošaljem ključ?
Hm, ne znam nikoga ko danas ide za Beograd, ali ja za par sati idem za Loznicu pa mogu da odnesem ključ vozaču autobusa koji kreće za Beograd u 18 časova pa on može da mu ga donese na autobusku stanicu!
Baš vam hvala, sad ću da mu javim…Halo, evo Slađana će u 18 časova da…

Ova situacija opisuje uslugu u Budimliji, sve može, ništa nije teško, svi su vrlo preduzimljivi, ljubazni, otvoreni, pristupačni, dostupni…od menadžmenta do konobara.

Dakle usluga je odlična, kakva je hrana? Hrana je bila sve vreme pansionska, ukusno pripremljena i sveža. Za doručak švedski sto (Kuvana jaja, omlet, viršle, pašteta, suvi vrat, trapist sir, domaći sir, kajmak, maslac, džem, kornfleks, gibanica, proja, mleko, jogurt…) Pre svakog ručka je bila služena ili supica ili čorbica a za glavno jelo smo imali bečku šniclu sa prilozima, kuvani pasulj sa kobasicom, gulaš sa pire krompirom. Večerali smo obično roštilj jer klinci obožavaju pljeskavice i ćevape a od pića su najradije uživali u domaćem soku od šumskog voća koji inače košta 100RSD

Posetili smo Klub Budimlija tramboline

Dakle za hranu možemo da kažemo da je bila raznovrsna i ukusna.

Wi Fi signal na celom imanju je prilično slab što nije dobro ako vam je posao na internetu (došli ste na odmor) ali je iz našeg ugla to bila odlična okolnost jer klinci nisu mogli da se zakucavaju za stolice ili ležaljke zagledani u neki od uređaja već su uživali u druženju sa drugom decom, kupanju, fudbalu, košarci… Za sve ove sportove postoje uređeni tereni.
Kroz imanje kluba Budimlija protiče rečica koju su usmerili tako da svojim tokom okružuje sam bazen u kome je voda vrlo čista. Ta ista rečica u svom toku pravi vodopad Skakavac do koga smo organizovano prošetali zajedno sa Jovanom koji sa svim gostima uz put ljubazno pričao.
Jovan nam je rekao sami održavaju i čiste kako stazu tako i tok reke koji može povremeno da nanese plastične flaše i kese koje nemarni ljudi bacaju u gornjim delovima. Mi nismo primetili ništa od toga ali smo snimili složeno kamenje u rečici po kome se skakuće kako bi se došlo do vodopada. Sam vodopad Skakavac nije velik i impozantan ali je prilično interesantan i kreira oblak kapljica koje vas lepo rashlade posle šetnje stazom po vrelom danu.
Pored samih apartmana, bazena i otvorenog kafea u hladu šume se nalazi dečija igraonica sa mnogo  kućica a u jednoj smo  videli malu kuhinju u kojoj devočice mogu da se igraju kuvanja. U blizini ove igraonice se nalazi ograđeni prostor sa jednom srnom i par zečića.Celo imanje je prepuno mostića, ogradica,cvetnih saksija od raznih materijala…

Posetili smo Klub Budimlija mozaik

Kroz šumu vodi beležena staza kojom smo šetali a koja u stvari vijuga oko samog imanja kluba Budimlija.

Na svakom koraku sa zaposlenima oseća se dobrodošlica i pitaće Vas otvoreno da li bi nešto dodali, šta bi Vi promenili, stalo im je do mišljenja gostiju i žele da budu sve bolji i bolji.

Sve u svemu,  Budimlija Resort predstavlja idealan izbor za porodice koje žele da se odmore.
Bio je to pravi zeeeeleni vikend, savršena konekcija sa prirodom.

Kako su nam rekli, za sledeću godinu planiraju izgradnju veeeeelikog adrenalin parka i wellness & SPA centra a mi ćmo ih opet posetiti i preneti vam naše utiske.

Sigurni smo da će biti odlični.

Pišite o Vašim utiscima kako bi i druge porodice mogle lakše da se odluče

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.

Primajte obaveštenje, novosti i akcije o putovanjima za Vašu porodicu Prijavite se na naš newsletter!