Bili smo u naaaaaaaaajvećem trambolina centru u Srbiji!

Kao što ste i u naslovu mogli da pročitate bili smo u naaaaaajvećem trambolina centru u Srbiji! 

Ljudiii, što smo se mi tamo lepo iskakali, no da vam ne pišemo sve odmah krenućemo od početka.

Već neko vreme na društvenim mrežama iskakale su nam sličice za ovaj Trambolina centar. Pa smo se prošli vikend odlučili za posetu Novom Sadu i ovom parku tj. Trambolina Centru Amplituda.

Pretpostavljamo da dosta vas zna gde se nalazi Najlon pijaca u Novom Sadu, to je ono mesto gde možete da pazarite sve od igle do lokomotive. Pa ako vam još usput nešto odatle treba eto prilike da spojite lepo i korisno. 😊

Mapa Trambolina Centra Amplituda

Trambolina Centar Amplituda mapa

E sad, ovaj parkić je odmah u blizini nje, do njega se dolazi kroz parking ili poligon za auto škole. Tako nam se bar učinilo jer ih je bilo dosta.. Adresa je Primorska 3.

         Parking ispred hale u kom je Trambolina centar Amplituda je ogroman, tako da nećete imati problema sa parkiranjem sigurno. Radno vreme je od 12 i 30 (radnim danima) odnosno 9:30 (vikendom) pa sve do 22h. Mi smo bili u četvrtak i stigli smo prvi u 12 i 30. Zapravo hteli smo da izbegnemo gužvu. Pretpostavili smo da to vreme nije toliko popularno za posete i nismo pogrešili. Bukvalno smo imali celu halu za nas. 😊

Mi smo se najavili unapred na broj telefona koji smo pronašli na sajtu i rezervisali smo termin od sat vremena. Pitali smo da li je obavezno najaviti se i rekli su nam da radnim danima do 16-17h i može da se prođe bez rezervacije ali nakon toga su termini dosta popunjeni i da neko ne bi bio vraćen bolje unapred da se najavi. 

Na samom ulazu u Park izuli smo obuću, skinuli jaknice, uzeli bele papučice i prišli pultu gde nas je dočekala ljubazna devojka. Tu smo platili ulaznice, kupili čarapice za skakanje jer su čarape sa stopicama obavezne zbog bezbednosti! Za devojčicu smo poneli njene koje je imala.

Čarapice šapice Trambolina centra Amplituda

Čarapice šapice

Cena čarapica je 300 dinara, ima ih u različitim bojama i brojevima, jako su kvalitetne i mogu dosta dugo da se koriste. Ne samo kod njih nego i u drugim Trambolina centrima. 

          Da, nismo rekli jako važnu stvar, prilikom kupovine karata, odnosno narukvica za Trambolina centar Amplituda osoblje će vas pitati o osnovnim ličnim informacijama i uzeće vaše lične karte za popunjavanje formulara – ugovora. Jedna od najvažnijih stvari kod ugovora jeste da vas osigura od neke povrede. Mislimo da imaju ugovor sa Dunav osiguranjem. Takođe prilikom potpisivanja dajete vašu saglasnost da ste upoznati sa njihovim merama bezbednosti. Neke od njih su da je zabranjeno skakati na glavu, da svako skakuće samo u svom kvadratiću, da je potrebno zagrevanje pre igranja itd.

Pre samog termina, potrebno je doći 20ak minuta unapred, 10ak minuta da razmenite podatke, raskomotite se i slično i drugih 10 minuta da se zagrejete sa trenerom. To je obavezno za sve učesnike! Na taj način zagrevamo i razgibavamo telo za predstojeću zabavu i sprečavamo eventualne povrede, jer istegnuća i slično tome najčešće dolaze baš kada naše telo nije pripremljeno za akciju. 

Zagrevanje sa trenerom u Trambolina Centru Amplituda

Zagrevanje sa trenerom

Kada smo sa trenerom prošli sve vežbice požurili smo da se igramo. Sa nama u zoni su bila 2 trenera, mi smo se zapravo sami igrali jer nam je tako bilo zabavno a trenere smo malo ispitivali o radu Trambolina centru Amplituda.

Igrali smo košarku

Košarka na trambolinama u Trambolina Centru Amplituda

Košarka na trambolini

Takmičili se u udaranju svetlećih kugli (podsetilo nas je na onu igru u luna parkovima kada krtice udarate čekićem)

Skakanje na trambolinama u Trambolina centru Amplituda

Skakali u bazen sa kockama i to je DEFINITIVNO MANJOJ DECI NAJBOLJA ZABAVA

Skakanje u bazen sa kockama u Trambolina centru Amplituda

Bazen je dubok 90cm i stvarno imate utisak da plivate u njemu, poput živog blata je, jer treba da se izborite sa svim onim kockicama. 😊

Rvali se iznad bazena sa kockama 

Rvanje u Trambolina centru Amplituda

   Najbolji osećaj od svega za nas starije je što se nakon skakanja na trambolinama osećate podmlađeno, imate utisak kao da možete da letite! A klinci… Pa oni su neumorni. Naravno da smo se i umorili, čak smo morali i malu pauzu da napravimo. U prostoru gde je prijemni pult imaju aparati sa toplim i hladnim napitcima pa smo se poslužili

Aparat sa toplim napitcima u Trambolina centru Amplituda

 i popeli na sprat gde je ogroman prostor za sedenje. Koliko smo razumeli uskoro treba da otvore na spratu kafić ali još uvek  čekaju neke dozvole za to jer su oni zapravo skoro počeli sa radom. Iz tog prostora imate odličan pregled na klince ukoliko ste ih pustili da budu sami dole, ali pod uslovom da su deca starija od 7 godina jer od tada mogu samostalno da se zabavljaju.

Kafe/restoran u Trambolina Centru Amplituda

Krajem oktobra su otvoreni i sve je poooootpuno novo i jako kvalitetno, takođe čisto i uredno! 

U razgovoru sa trenerima otkrili smo da su svi završili DIF i da su svi sa smera akrobatike, oni su nam takođe potvrdili da je oprema nova kupljena, od svetskog vodećeg proizvođača za tramboline. Moramo priznati da smo jednom prekršili pravila kada su tata i devojčica zajedno skakali na jednoj trambolini. Treneri su nam odmah skrenuli pažnju da ne radimo to i lepo nam ukazali da je to sve zbog lične bezbednosti koja im je zapravo na prvom mestu.

Zaboravili smo da sačuvamo račun da vam uslikamo cene, pa smo ovako izvukli:

Cenovnik u Trambolina centru Amplituda

Devojčicu smo jedva odvojili od trambolina, mi smo mislili da je sat vremena dosta, očigledno za nas odrasle jeste ali za decu i ne. Treneri su nam rekli da je moguće organizovati i dečije rođendane, na šta se devojčica oduševila i naravno da je odmah pitala da li može tu da ga proslavi! 😊

           Broj dece/ljudi koji mogu u isto vreme da koriste halu je 40. Hala može da se zakupi cela za tu priliku i bude samo vaša u tom periodu ili da se plati za grupu dece. U principu ko ima veću grupu bolje je da se uzme ceo prostor jer ima više benefita a najveći je svakako privatnost. I u jednom i u drugom slučaju termini za rođendan su po 2 sata, uz klince su 2 trenera i posebna animacija za tu vrstu proslave. Svako dete dobija čarapice gratis. Stolove i mesta za vaše goste možete sami da izaberete jer mesta ima i više nego dovoljno.

Pošto još uvek ne služe hranu i piće dok ne otvore kafić, vi možete slobodno da ponesete vaše, a tanjiriće, pribor i čašice će oni obezbediti. Cena po detetu je 990 dinara ukoliko se ne zakupljuje cela sala. Ukoliko se zakupljuje cena se koriguje i svakako je isplatljivija za veći broj dece. Takođe ukoliko neko od roditelja želi da na taj način proslavi svoj rođendan sa društvom, porodičnim prijateljima i decom itekako je moguće.

Trambolina centar Amplituda namenjen kako deci od 3 godine tako i odraslima bez starosne granice. 

Sve u svemu mi smo se zaista lepo proveli, ukoliko tražite drugačiji vid porodične zabave naša preporuka je da ih posetite Trambolina centar Amplituda jer zaista vredi. Deca će biti srećna i zadovoljna i vi takođe. Ukoliko niste iz Novog Sada taman možete i mali izlet da napravite da odete do Petrovaradinske tvrđave, Keja, Dunavskog parka pa da se spustite do centra šetalištem da popijete kaficu ili pojedete nešto jer ima dosta kafića i restorana i sigurni smo da ćete pronaći nešto.  Takođe imate i par šoping centara ukoliko vam usput nešto od igračaka, dečije opreme, garderobe ili slično zafali (a to je skoro uvek 😀 ).

Pišite o Vašim utiscima kako bi i druge porodice mogle lakše da se odluče

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.

Primajte obaveštenje, novosti i akcije o putovanjima za Vašu porodicu Prijavite se na naš newsletter!